Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Meubels

Betontafel met design onderstel van Nordstahl

Design betontafel volledig naar wens geproduceerd

Wie ook maar een beetje gevoel heeft voor interieurinrichting, kikt op bepaalde design items voor in zijn interieur. Je kent het wel, een woning met een paar echte eyecatchers erin. Zo kan een betontafel een prachtig statement zijn in het midden van bijvoorbeeld een leef keuken. Het materiaal beton is niet meer weg te denken uit het perfecte plaatje qua interieurdesign. Te denken aan een betontafel, een betonnen aanrechtblad of bijvoorbeeld een gietvloer in betonlook.

Beton en.. wat is nou de perfecte combinatie?

Beton is een eigenzinnig materiaal. Je kunt er van alles mee en het wordt steeds vaker gebruikt in interieurinrichtingen. Waar vroeger de interieurs volledig uit hout bestonden, wordt tegenwoordig beton op vele verschillende manieren gecombineerd. Naast dat het stoer staat in jouw interieur, is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw woning warmte blijft uitstralen en dat jij je er fijn voelt. Combineer daarom altijd verschillende materialen om zo de perfecte mix van warmte en een tikkeltje stoer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een betontafel in een warme charcoal kleur, gecombineerd met een eikenhouten vloer.

Waarom een betontafel

De betontafels zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde beton tafel met een stoere stalen midden poot. Gebruik jij de betonnen tafel als bureau en wil je alle ruimte onder het blad vrij houden? Denk dan eens aan bijvoorbeeld de Nordstahl Scissor leg, waar met gemak een blad van 180x100cm op bevestigd kan worden. 

Naast dat je de betontafel zelf samen kunt stellen en de designs prachtig zijn, zijn de betonnen tafelbladen ook nog zeer gemakkelijk te onderhouden. De tafels zijn namelijk voorzien van een 2 componenten coating waardoor het blad geen groot onderhoud nodig heeft. Een licht vochtig doekje over de tafel en wanneer nodig een beetje groene zeep en de betonnen tafel blijft op zijn best.

De stalen onderstellen in combinatie met een betonnen tafelblad

Bij Beton Tafels wordt gewerkt met de stalen onderstellen van Nordstahl. Nordstahl is een Dutch design merk op het gebied van stalen tafelpoten, kastframes en meer. De stalen onderstellen zijn perfect te combineren met een betonnen tafelblad en eenvoudig te bevestigen door de slimme bevestigingssystemen.

De tafelpoten worden geleverd met een poedercoating in de kleur zwart of wit en zijn er in vele verschillende dessins.

Kies jij voor een beton tafel in 4cm dikte? Dan ontvang jij een massief blad en kun je elk onderstel eronder plaatsen. Kies jij voor een stoer, opgedikt blad in 6cm dikte? Dan kun je deze combineren met een mooi onderstel voor de kopse kant.

https://www.beton-tafels.com/eettafels/betonlook-eettafels/