Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Alarmsysteem

Beveiligingscamera voor uw huis: Do or don’t?

Beveiligingscamera voor uw huis: Do or don’t?

Een snelle zoekopdracht op het internet brengt u waarschijnlijk bij talloze artikelen waarin huiseigenaren uitleggen waarom huisveiligheidssystemen wel of niet hun geld waard zijn. Met zoveel meningen is het lastig om feiten van fabels te scheiden. Dus voordat u uw eerste zoekopdracht direct als waarheid beschouwt, hebben wij van slotenmaker Den Haag, onderdeel van Lock Secure, helder uiteengezet waarom u een beveiligingscamera in en rondom uw huis op z’n minst zou moeten overwegen.

Camera: een visueel afschrikmiddel
In de eerste plaats zijn huisbeveiligingscamera’s en huisbeveiligingssystemen in het algemeen een groot visueel afschrikmiddel voor dieven. Volgens een studie uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam, neemt ongeveer een derde van de inbrekers de tijd om informatie over een doelwit te verzamelen voordat ze staken, en bijna 60 procent zei dat de aanwezigheid van een alarmsysteem voldoende was om hen te laten zoeken naar een ander doelwit.

Help uw buren ook
Een studie van de Universiteit van Wageningen toont aan dat een huisveiligheidssysteem niet alleen ú helpt, maar het vermindert ook de criminaliteit in een wijk. En, zoals u zou kunnen vermoeden, hoe meer huisbeveiligingssystemen in een wijk, hoe harder de criminaliteitscijfers dalen.

Bescherming van meer dan alleen diefstal
Het installeren van beveiligingscamera’s bij u thuis is niet uitsluitend inbraak werend, maar kent nog vele additionele voordelen. Wanneer u vertrekt voor een zakenreis of vakantie en er is niemand thuis, hoe vaak vraagt ​​u zich af of u een kaars heeft laten branden of de oven heeft uitgeschakeld? Met huisbeveiligingssystemen met camera’s kunt u uw huis van veraf in de gaten houden, zodat u uw huis kunt beschermen tegen vernieling door brand of overstromingen en het verlies van eigendommen tot een minimum kunt beperken.

Camera’s kunnen levens redden
Wanneer u kiest voor een huisbeveiligingssysteem met maandelijkse bewaking, krijgt u een snel antwoord in geval van diefstal of rampen in uw huis.. Maar naast deze services bieden veel bewakingssystemen voor thuis ook bewakingsdiensten voor het leven, wat betekent dat u ook de gemoedsrust krijgt dat, als u iets zou overkomen of een geliefde bij u thuis, u snel hulp zou kunnen krijgen.

Nu investeren, straks geld besparen
Ja, dankzij onze ruileconomie moet u wel betalen voor service om een ​​beveiligingssysteem te hebben dat enkele van de eerder genoemde beveiligingen biedt. De kosten van een huisbeveiligingssysteem, met of zonder camera’s, worden echter gecompenseerd door wat het u kan besparen. Niet alleen zal een huisbeveiligingssysteem helpen tegen inbraak of vernietiging te voorkomen, maar deze studie van Tilburg University concludeert dat als een huis wordt ingebroken met een beveiligingssysteem, het verlies veel lager is dan een huis zonder alarm.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht