Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Bij X.ziir vind je alles voor je sauna bezoek

Alle uw wellness en sauna artikelen gewoon bij uw thuis

Wie houdt er niet van een dagje ontspannen in de wellness? Wist u dat u de wellness ervaring voor een gedeelte in huis kunt halen? Hoe? De webshop X.ziir biedt u alle uw favorieten sauna en wellness artikelen aan. U kunt hier verschillende artikelen vinden zoals bijvoorbeeld sauna badjassen, hamamdoeken, badhanddoeken en zelfs saunakilts. De sauna en wellness artikelen zijn van hoge kwaliteit en met deze artikelen kunt u dagelijks een lekker en ontspannend momentje nemen voor uzelf. Natuurlijk kunt u deze artikelen ook gebruiken voor de sauna, de wellness en het strand.

De wellness artikelen van de beste kwaliteit

Onze wellness artikelen zijn gemaakt van bamboeweefsel. Doordat er gebruik is gemaakt van bamboeweefsel zijn deze artikelen uitermate geschikt voor de sauna ect. Het bamboeweefsel absorbeert het vocht namelijk erg snel. Door het bamboeweefsel drogen de hamamdoeken, baddoeken of strandlaken snel op. Ook blijven uw artikelen mede door het bamboeweefsel erg zacht aanvoelen.

Het is daarom natuurlijk ook niet raar dat deze artikelen een favoriet mee neem artikel zijn voor een dagje strand. De bamboe hamamdoeken die vaak worden meegenomen naar het strand liggen heerlijk zacht en u kunt ze in verschillende maten kopen. De bamboe hamamdoeken zijn zelfs in maat XXL verkrijgbaar.

Wellness artikelen van bamboeweefsel

U kunt de wellness artikelen die te koop zijn op onze website eenvoudig en snel compact opvouwen. Dit scheelt u natuurlijk ruimte en, anders dan bij de normale badhanddoeken, scheelt u dit ook veel tijd. Dit zijn echter niet de enige voordelen die onze bamboe artikelen hebben.

Onze wellness artikelen zijn door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn hypoallergeen en antibacterieel. Bovendien zijn onze artikelen ook duurzamer. Het is gemaakt van een natuurlijk materiaal en hierdoor kiest u bij het kopen van onze artikelen bewust. Als u dus op zoek bent naar duurzame sauna en wellness artikelen zit u bij ons gegarandeerd goed.

De mooiste badjassen voor u

Speciaal voor u hebben wij alleen de beste en mooiste hamamdoeken, badjassen en saunakilts persoonlijk en zorgvuldig uitgekozen. U kunt deze artikelen vinden in onze webshop, daar hebben wij ze voor u overzichtelijk op een rijtje gezet. De mooiste designs en de vrolijkste kleuren hebben wij voor u op voorraad. Naast het ontwerp zijn onze artikelen uiteraard ook functioneel. Al deze feiten zorgen ervoor dat onze sauna artikelen voor u altijd een uitermate goede aankoop is. Bij onze artikelen hebben wij ervoor gezorgd dat u ruime keuze heeft uit diverse maten en verschillende kleurencombinaties. Zo hebben wij bijvoorbeeld 30 soorten hamamdoeken voor u om uit te kiezen.

Andere wellness artikelen

Naast ons ruime aanbod in hamamdoeken, badjassen en strandlakens hebben wij in ons assortiment ook alle overige benodigdheden die u nodig heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld een uitgebreid bikini aanbod voor de dames. U wilt er natuurlijk wel op uw best uitzien als u gaat genieten van een dagje ontspanning.

Naast bikini’s hebben wij ook prachtige strandjurken. Deze strandjurken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn voorzien van een mooi patroon gekleurd met verschillende kleuren. Wij bieden u lange strandjurken aan, maar ook strandjurken gemaakt van hamamdoek. Deze is korter dan de lange strandjurk en heeft aan de onderkant vrolijke franjes. Ook deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Heerlijk lopen

Naast ons hierboven genoemde aanbod hebben wij echter meer producten. U kunt namelijk ook bij ons terecht als u op zoek bent naar slippers. Of u zoekt naar sauna slippers of teenslippers, in onze webshop kunt u alles vinden. Onze sauna slippers zijn gemaakt van twee verschillende materialen. De slippers zijn voor 70% gemaakt van bamboe weefsel en 30% katoen. De bamboe badstoffen badslippers zijn heerlijk om te dragen in de sauna, maar ook voor thuis lopen deze badslippers heerlijk comfortabel. Uw voeten lopen op een heerlijk zacht bedje en wij bieden u de badslippers in de kleuren wit, antraciet en zwart aan.

https://xziir.nl/