Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Heerlijk uit eten en fijn slapen in dit sfeervolle restaurant met hotel

Op zoek naar een stad in Nederland waar je samen met je partner, vriend of vriendin een gezellig weekend door kunt brengen? Kom dan naar Uden! Deze gezellige Brabantse stad staat bekend om haar gastvrijheid. De stad is perfect om een dagje te shoppen, om lekker te eten of leuke activiteiten te beleven. Na een drukke dag kom je voldaan weer terug in het restaurant met hotel Jambon waar je heerlijk kunt dineren en comfortabel kunt slapen in een heerlijk hotelbed.

Geef een feest bij deze toplocatie voor zaalverhuur in Uden

Ben je op zoek naar een sfeervolle zaal om een belangrijke of feestelijke gelegenheid te vieren met je vrienden, familie of collega’s? Boek dan een zaal bij zaalverhuur Jambon in Uden. Dit bedrijf is namelijk meer dan enkel een restaurant met hotel. Je vindt er een ruim aanbod aan zalen in uiteenlopende formaten. Er is dan ook zeker een zaal die aan jouw wensen voldoet. Of je nu een personeelsfeest organiseert of een verjaardag of jubileum: er is altijd wel een perfect passende zaal te vinden bij deze locatie voor zaalverhuur. Bespreek jouw wensen met het team. De vriendelijke medewerkers vertellen je graag welke zaal en wat voor arrangement goed bij jouw situatie zullen passen. 

Boek een kleine of grote zaal bij deze zaalverhuurlocatie

Wat voor zaal ga jij huren bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden? Ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte voor een klein gezelschap? Dan is de privé-eetkamer een ideale keuze. In deze ruimte kun je intieme recepties, diners of feestjes houden. Deze zaal is geschikt voor maximaal 50 personen. Ben je juist op zoek naar een zaal waar je een groot gezelschap in kwijt kunt, bijvoorbeeld voor een bruiloft, personeelsfeest of groot verjaardagsfeest? Dan is een grote zaal een perfecte keuze, omdat hier namelijk maximaal 120 personen in kunnen. Of je nu naar restaurant met hotel Jambon gaat voor zaalverhuur of juist om een hapje te eten of om te overnachten in Uden: het is sowieso verstandig om vooraf te reserveren. Dan ben je zeker van een plekje.