Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Body contouring: biedt u het al aan in uw schoonheidssalon?

In uw schoonheidssalon wilt u uw klanten alleen het allerbeste bieden. Wellicht heeft u al een breed dienstenpakket waar uw klanten blij mee zijn, maar de ontwikkelingen op het gebied van beautybehandelingen gaan erg rap. Biedt u bijvoorbeeld al body contouring aan? Hiermee wordt een nieuw figuur gecreëerd in slechts enkele dagen. Iets waar veel mensen van dromen! Wanneer u kiest voor de technologische oplossingen van Eximia, zoals de Eximia HR77 Platinum, wordt dit zelfs in slechts zeven dagen gerealiseerd. Bovendien is het apparatuur van dit merk van hoge kwaliteit! Berg Care helpt u graag om body contouring behandelingen te verbeteren met behulp van de beste apparatuur, kennisoverdracht en uitgebreide trainingen.

Haal het maximale uit een body contouring behandeling

Helpt u cliënten in uw schoonheidssalon met behandelingen op het gebied van body contouring? Til deze behandeling naar een hoge niveau door kwalitatief apparatuur in te slaan. Met het apparatuur van Eximia kunnen klanten de contouren van hun lichaam zonder chirurgische ingreep veranderen. Wanneer u kiest voor de Eximia HR77 wordt een specifieke plek op het lichaam opnieuw in model gebracht. Is het lichaam van uw klant bijvoorbeeld veranderd na een zwangerschap, gewichtsverlies, storingen in het lymfevatenstel of door een andere reden? De Eximia HR77 zorg voor remodelatie van de lichaamscontouren in slechts zeven behandelingen. Dit apparaat is geschikt voor zowel lichaam- als gelaatsbehandeling.

Laat u informeren door een specialist

Berg Care heeft ruim 15 jaar ervaring in het vakgebied en is daarom uitstekend in staat om uitgebreid te adviseren over hoe u de Eximia HR77 het meest optimaal inzet. Daarnaast zijn zij een gecertificeerd serviceteam waardoor zij naast de verkoop van de systemen, ook trainingen verschaffen en u voorzien van technische ondersteuning. Wilt u graag meer informatie over de apparatuur die zij aanbieden? Neem gerust contact met hen op en ga voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

https://bergcare.com/