Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Management

Ondernemingsplan laten schrijven

Uw Ondernemingsplan schrijven wij op maat

Heeft u een goed onderbouwd en grafisch aantrekkelijk businesssplan snel nodig? We stellen deze voor u snel op maat op. Wacht uw financier op uw ondernemingsplan? Dat is geen probleem, wij zorgen er voor dat u een krachtig businessplan ontvangt welke u direct kunt presenteren.
    
Alle relevante cijfers waaronder de beginbalans en exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen, zijn standaard in onze bedrijfsplannen verwerkt naast de nodige theoretische analyses. Ook als u niet geheel zeker bent van de de onderhandelingen met de financier of makelaar kunnen wij u ondersteunen zodat ook u gefinancierd geraakt.

Er zijn op het internet veel aanbieders van bedrijfsplannen, echter wat ons van hen onderscheidt is onze service en begeleiding bij financiering. Wij zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste. U heeft namelijk niets aan een business case als deze uiteindelijk niet wordt beloond met financiering of gunning van een pand.
    
We nemen al het werk uit handen en met onze know-how kunnen we u tevens begeleiden bij de onderhandelingen met de verhuurder of investeerder. Daarnaast bezitten we een netwerk in garantstellers voor de financiering, vooral in de horeca.

Uw ondernemingsplan wordt naar uw wensen en huisstijl van uw onderneming vervaardigd. We bieden dus tevens ondersteuning na schrijven van het bedrijfsplan. Wij zijn scherp in onze prijzen omdat we efficiënt werken met een klein kantoor. Zodoende is het ook voor u mogelijk om een deskundig bedrijfsplan te laten vervaardigen door onze office.

Realiseer uw dromen en contacteer ons nu. Wij scoren 100% bij makelaars en bij financieringen voor 90%.  Met betrekking tot een horecaonderneming is de slagingskans nog hoger omdat verhuurders, microkredietinstelling Qredits en gemeentes graag een nieuw horeca bedrijf zien omdat dat de buurt levendig houdt. Uiteraard zorgen wij voor het prima onderliggende businessplan zodat u ook slaagt.

Bel of mail ons nu. Ook u kunt door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken. U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag voor advies bij een goed kopje koffie.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht