Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Brievenbusbanket.nl heeft lang ontwikkeld om taartjes te ontwikkelen wat precies bij u door de brievenbus past. Het versturen van een taartje per post heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het gebak aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het makkelijk en nog leuker om een brievenbus taartje te ontvangen.

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende formaten en smaken taartjes per post waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Banket. Kunt u moeilijk een keuze maken uit dit heerlijke assortiment? U kunt ook verschillende smaken combineren in een groter formaat combinatiebox. Zo heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan taartjes per post.

Brievenbus cadeau

Het ontvangen van een brievenbus cadeau is een zeer persoonlijke en unieke ervaring. Zodra de ontvanger het doosje openmaakt vindt diegene daarin als eerste een anischtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvnager heerlijk samen of alleen genieten van het brievenbus taartje

Een brievenbus cadeau versturen is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, u voegt eventueel een persoonlijk bericht toe en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag of een Verjaardagscadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is niet alleen gespecialiseerd in particuliere bestellingen, maar ook in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks taartjes per post wilt versturen naar personeel, collega’s of zakelijke relaties, niks is te gek voor brievenbusbanket.nl 

U kunt nu ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice via de mail of telefoon voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/