Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Sport

Sportbekers en medailles voor alle soorten winnaars!

Wat voor prijs reik je uit aan de winnaar van het evenement dat je organiseert? Er is zoveel keuze dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Daar komt nog eens bij dat sportbekers, medailles, kampioensschalen en wisselbekers al lang niet meer alleen voor sportevenementen ingezet kunnen worden. Je kunt deze prijzen namelijk personaliseren met afbeeldingen en tekst.  Zo kun je een wisselbeker ook uitreiken tijdens een (online) teambuilding evenement of medailles bestellen voor bijvoorbeeld een escape room waarbij teams samen moeten werken. Het ligt er maar net aan wat je insteek is. Daarom krijg je in dit artikel meer informatie over verschillende situaties waarvoor je originele prijzen bestelt.

 

De open deur: sportprijzen voor wedstrijden en toernooien

De eerste reden om sportprijzen te bestellen ligt natuurlijk voor de hand. Tijdens sportevenementen zie je  dat sportbekers, beeldjes en glazen awards vooral populair zijn bij individuele sporten. Bij teamsporten wordt vaker voor medailles gekozen.

Wisselbekers en kampioensschalen voor bedrijfsevenementen

Je kunt ook speciale sportprijzen, zoals een wisselbeker kopen om aan de winnaar van een bedrijfsevenement uit te reiken. Bijvoorbeeld een bedrijfstoernooi in de buurt of het jaarlijkse volleybaltoernooi dat voor ondernemers in de buurt wordt georganiseerd. Voor een voetbaltoernooi kun je zelfs helemaal in stijl een kampioensschaal kopen!

Medailles bestellen voor teambuilding activiteiten

Bij teambuildingactiviteiten ligt de nadruk niet zozeer op individuele prestaties maar op winnen als een team. Participatie is daarbij erg belangrijk. Door medailles te bestellen krijgt iedereen binnen het team een eigen prijs!

Overige opties

Naast de standaard sportbekers en medailles, vind je bij de meeste leveranciers ook exclusievere sportprijzen. Kampioensschalen en wisselbekers zijn hier een voorbeeld van maar ook beeldjes, glazen awards en rozetten behoren tot de mogelijkheden. Vaak is het zelfs mogelijk om deze prijzen te voorzien van een persoonlijke boodschap en een eigen afbeelding. En soms kun je zelf een eigen ontwerp laten vervaardigen! Keuze genoeg dus!

Gerelateerde artikelen

Samen kijken naar de juiste vorm van bedrijfsfitness

Dartbord surround ring kopen

Kickboxing shorts van de beste merken in de wereld van de vechtsport