Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Creatief zijn met verse chips

Bijna iedereen houdt wel van chips. Het is een van de etenswaren waar weinig mensen nee op zullen zeggen. Toch kun je meer met chips dan alleen uit de zak eten. Heb je er ooit wel eens aan gedacht om een gerecht te maken met verse chips? Waarschijnlijk niet. Toch zijn er genoeg gerechten waar je chips makkelijk in kunt verwerken, of nieuwe gerechten waarbij chips de basis is. Op deze manier zorg je ervoor dat chips eten nooit saai wordt en dat je het misschien nog wel vaker gaat eten buiten je dagelijkse snacks.

Nachos met verse chips

We kennen allemaal wel het gerecht dat uit Mexico is overgewaaid: de nacho ovenschotel. Maak er voor de verandering eens een ovenschotel van met verse chips in plaats van tortillachips. Als je van de combinatie zoet en hartig houdt, is het ook een leuk idee om eens chocolate chip cookies te maken met chips erdoorheen. Dit geeft een extra crunch aan jouw koekjes en is een heerlijke combinatie. Het is wel het beste om voor deze gerechten verse chips te gebruiken. Deze kun je zelf fabriceren met de overgebleven aardappelen in de voorraadkast, maar je kunt ook een zalige zak met chips kopen in de supermarkt. Boerderij Chips produceert echte verse chips. Deze komt rechtstreeks van het land en smaakt overheerlijk! Eet de chips op een borrelplank of besmeer ze met heerlijke salades. Je kunt ze ook op een burger doen om een heerlijke krokante laag te creëren.

Begin nu met het maken van gerechten met chips

Ben jij de traditionele gerechten wel een beetje zat en wil je wat meer experimenteren in de keuken? Koop dan nu de verse chips van Boerderij Chips en wees crea bea in jouw keuken! Wie weet verzin je wel een gerecht wat later bij iedereen een hit wordt!