Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Sport

Dartbord surround ring kopen

Dartbord surround ringen

Bij het oefenen op een dartbord wil er nog wel eens een pijl de verkeerde kant op vliegen. Deze pijl kan dan bijvoorbeeld in de achterliggende muur terechtkomen. Dat is uiteraard niet wat je wilt. Je kan de ruimte rondom het dartbord echter opvullen met een surround ring.

Een surround ring is een ring dat om het dartbord heen geplaatst kan worden. Een pijl die iets uitwijkt, komt dus in de surround ring terecht. Deze ringen zijn meestal gemaakt van rubber. Een materiaal met een zeer lange levensduur. Deze surround ring beschermt daardoor ook de zijkanten van je dartbord. Op die manier kan je nóg langer van je dartbord genieten.

In het assortiment van McDartshop kan je vele verschillende surround ringen terug vinden. Deze ringen zijn onder andere van de volgende merken verkrijgbaar:

–      Bulls

–      Target

–      Winmau

–      Incom

–      XQmax

De surround ringen kunnen verschillende kleuren hebben. Een blik op het assortiment van McDartshop leert ons direct dat je bijvoorbeeld een rode, een blauwe, een grijze of een paarse surround ring kan kopen. Ook zijn er verschillende surround ringen beschikbaar met daarop een tekst. Zo kan je kiezen voor de tekst ‘Welcome in the man cave’. Een leuke toevoeging aan je dartbord in een ruimte die alleen voor mannen bestemd is.

De prijzen van een surround ring variëren. Je kan een surround ring van Target kopen voor € 44,95, terwijl je ook een surround ring van Bulls voor €34,95 aan kan schaffen. Voor een dergelijk bedrag weet je in ieder geval zeker dat je dartbord goed beschermd wordt. Het gebruik van een surround ring is dan ook zeker aan te raden als je een fervente darter bent!

Op McDartshop kan je overigens ook profiteren van combideals; bijvoorbeeld een surround ring in combinatie met een dartbord.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht