Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste elektrische bakfietsen van 2023

Als fietsenwinkel weten wij als geen ander hoe populair elektrische bakfietsen zijn. De afgelopen jaren is er een enorme groei te zien in het aantal gezinnen dat overgaat op een elektrische bakfiets als vervoermiddel voor het hele gezin. Maar wat maakt nu een elektrische bakfiets de beste? In deze blog nemen we je mee en laten we de beste elektrische bakfietsen van 2023 zien.

Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family heeft zich al vaak bewezen als een zeer populair en betrouwbaar vervoersmiddel voor gezinnen. Dankzij de sterke motor kan deze bakfiets goed tegen heuvels en kun je zonder problemen je kinderen meenemen. Ook heeft de bakfiets een lage instap, zodat kinderen snel en makkelijk kunnen instappen. De Urban Arrow Family is hierdoor een zeer populaire keuze onder jonge gezinnen.

 

Babboe Big

De Babboe Big is een betaalbare en praktische bakfiets waarin je met gemak twee tot vier kinderen kunt vervoeren. De elektrische trapondersteuning maakt het fietsen heel comfortabel, zodat je zonder problemen lange afstanden kunt afleggen. De Babboe Big is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van de elektrische bakfietsen en wordt met recht gezien als een van de beste.

Gazelle Cabby

De Gazelle Cabby is een multifunctionele bakfiets van hoge kwaliteit die speciaal is ontworpen voor gezinnen. Dankzij de stille en krachtige motor kun je zonder moeite grote afstanden fietsen. De bakfiets heeft een handige opklapbare bankje waardoor er ook veel ruimte is voor boodschappen of spullen. Het ontwerp van de fiets is modern en elegant, waardoor deze bakfiets het ook goed doet als je even geen kinderen hebt om te vervoeren.

Troy Superieur

De Troy Superieur is een wat minder bekende bakfiets, maar die zeker niet onderdoet voor de andere fietsen op onze lijst. Deze bakfiets is gemaakt met de hoogste kwaliteitseisen en heeft een krachtige motor waardoor je probleemloos heuvels en bergen op kunt. De bakfiets heeft verschillende handige functies, zoals een verstelbare stuurpen, een diepe bak en een handige ingebouwde slot.

Riese & Muller Packster

Tot slot de Riese & Muller Packster, die door veel mensen wordt gezien als dé beste bakfiets voor gezinnen in 2023. Deze bakfiets heeft een zeer krachtige motor waardoor je zonder moeite lange afstanden kunt afleggen. Het ontwerp van deze fiets is zeer modern en stijlvol en past perfect bij een jong modern gezin. Daarnaast heeft de Riese & Muller Packster veel luxe functies, zoals een elektronisch display waarmee je snelheid en afstand kunt meten, en een handige automatische versnellingsbak.

De beste elektrische bakfietsen van 2023 bieden alle comfort en gemak voor een gezin op pad. Of het nu gaat om lange afstanden of voor de dagelijkse boodschappen, een elektrische bakfiets kan dit gemakkelijk aan. In deze blog hebben we je de vijf beste elektrische bakfietsen laten zien die momenteel op de markt zijn. Kies de bakfiets die bij jou en je gezin past en geniet van al het fietsplezier dat deze bakfietsen te bieden hebben.