Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De springplank van jouw carrière

Een traineeship bij Talent&Pro (onderdeel van House of HR) is een geweldige kans voor mensen die een on-the-job training willen in de financiële wereld en die gemotiveerd zijn om hun carrière vooruit te helpen. Je doet waardevolle on-the-job ervaring op terwijl je je ambitie realiseert om bij een toonaangevend bedrijf te werken. Met een traineeship van Talent&Pro doe je snel veel werkervaring op bij de grootste cliënten van de financiële dienstverlening. Wij begeleiden je en helpen je om alles uit jezelf en je carrière te halen.

Het Talent&Pro traineeship is een fulltime baan die 24 maanden duurt. In deze periode bouw je veel werkervaring op bij onze klanten in de financiële dienstverlening. Aan het einde van het traineeship heb je alle vaardigheden en technieken opgedaan om een professionele partij in de financiële dienstverlening te zijn.

Het gespecialiseerde programma voor financiële detachering is bedoeld voor ambitieuze jonge professionals die werkervaring willen opdoen op verschillende financiële gebieden, zoals personal finance, vermogensbeheer, kredietverlening en retail banking.

Een Traineeship bij Talent&Pro is een opstap naar een nieuwe carrière. Je wordt getraind en begeleid door professionele talentcoaches en managers. We helpen je om je persoonlijke ontwikkeling op de rails te krijgen en helpen je het maximale uit jezelf en je carrière te halen.

Talent&Pro bestaat voor 100% uit meer dan 1000 ambitieuze collega’s die niet bang zijn om zichzelf uit te dagen. Omdat er meer in het leven is dan werken nodigen we je ook uit voor leuke evenementen, de Roparun en onze jaarlijkse skitrip. Work hard, play hard!

Momenteel hebben we 22 traineeships open staan. Het meest gekozen traineeship is momenteel het traineeship CDD analist. Hierin wordt je opgeleid tot professional in de financiële wereld.

https://www.talent-pro.com/blog/pers-publicaties/wat-is-compliance-en-cdd/