Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De whey protein shake

Als je een protein shake neemt dan draagt dat bij aan een boost voor je spiergroei en bovendien zorgt dit voor een sneller herstel na je training. Een whey protein shake bevat een hoog gehalte aan BCAA en glutamine, heeft een lekkere smaak en heeft een sneller herstellingsproces. De whey protein shake helpt je om dagelijks de belangrijkste eiwitten binnen te krijgen. Het is een echt gemaks product en dat maakt de shake dan ook zo aantrekkelijk op de markt. Het is een van de meest gebruikte shakes en supplementen op de wereld. Niet gek natuurlijk, want eiwitten zijn dan ook de bouwstenen van je lichaam.

 

Shake

De whey protein shake is een shake die een aanvulling is op je uitgebalanceerd dieet. Het is op deze manier makkelijker voor je om aan je dagelijkse eiwitten te komen, zeker als je veel sport. Eiwitten zitten ook in kip, rund of kwark, maar veel mensen vinden het lastig om hier dagelijks genoeg van te consumeren. Daarom is de whey protein shake ook zo ideaal. Je kunt de shake nemen wanneer je wilt, zolang je de shake wel maar binnen twee tot drie uur na je training binnen hebt. Je bent zo namelijk verzekerd dat je de eiwitsynthese in je spieren kunt ondersteunen. Het belangrijkste bij het nemen van de shake is niet wanneer je de shake neemt, maar hoeveel je binnenkrijgt.

 

Bestellen

De whey protein shake kun je gemakkelijk online bestellen bij Kosso Nutrition. Wanneer je hier bestelt krijg je een pot met de inhoud van een kilogram. Je kunt daarbij kiezen uit de smaken banaan, vanille of chocolade. Let op dat je bij bestellen even kijkt naar de allergie-informatie. Zo weet je zeker dat er niks in zit wat je niet mag hebben. Bewaar de shake vervolgens op een koele plaats en je kunt weer een tijdje vooruit.

https://kossonutrition.nl/product/eiwitten-maximaal-whey-protein/

Gerelateerde artikelen

Sterke teksten laten schrijven

Verveel je je wel eens? Probeer dan eens deze leuke activiteiten!

Belangrijke dingen voor op reis