Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Deze specialist maakt een Cloud werkplek toegankelijker dan ooit

Wilt u gebruik maken van een Cloud werkplek van een Managed Service Provider? Dankzij de services van Cloudiction is dit eenvoudiger dan ooit. De moderne werknemer is flexibeler dan ooit. Het is allang niet meer zo dat u per se op het kantoor aanwezig moet zijn om uw werk te kunnen doen. Sinds begin 2000 is het werkende leven langzaam veranderd. Digitalisering heeft hier een hoop aan bijgedragen. Ook data centers en Clouds hebben uw leven eenvoudiger gemaakt. Wist u dat de Cloud al sinds begin 2000 bestaat? Ook Cloudiction zag de mogelijkheden. Daarom levert deze Managed Service Provider al zo’n 25 jaar diverse IT services, en ging het bedrijf zich in 2003 al toeleggen op Cloud diensten. Zij hebben dan ook een vooruitziende blik en lopen voorop als het gaat om innovaties. Hoe kan een Cloud werkplek van deze Managed Service Provider uw leven eenvoudiger maken?

Hoe werkt een Cloud werkplek van een Managed Service Provider?

Waarschijnlijk bent u wel bekend met de werkingen van een Cloud. Immers is dit concept inmiddels niet meer weg te denken bij de meeste moderne bedrijven (en in ons privé leven). De Cloud gebruikt u om uw bestanden online op te slaan. Hierbij maakt u gebruik van de services van een bedrijf om uw bestanden bij hen op de server op te slaan. Dit gebeurt in een zogenaamd datacenter. Hierdoor kunt u overal waar u maar bent bij uw bestanden, zolang u verbinding met het internet hebt. Dit stelt u in staat om te werken waar u maar wilt. Hangend op uw eigen bank, vanuit uw favoriete koffiebar, lunchend bij een fastfood restaurant of met uw voeten in het zand: het kan allemaal dankzij de Cloud werkplekken van Cloudiction!

Laat een Cloud werkplek uw leven verrijken

Werknemers dienen flexibeler dan ooit te zijn, maar dit hoeft niet per se nadelig te zijn. Zo kunt u dankzij een Cloud werkplek van een Managed Service Provider uw werk verrichten waar en wanneer u dat wilt. En dat maakt uw leven zo veel gemakkelijker!