Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit bedrijf helpt je personeel zoeken!

Zijn er de laatste tijd behoorlijk wat mensen vertrokken bij jouw bedrijf? Dan zoek je vast en zeker naar uitbreiding van jouw personeelsbestand. Dit kan ook het geval zijn wanneer je de laatste tijd flink bent gegroeid en de hoeveelheid werk aanzienlijk is toegenomen. Het vinden van personeel is echter lang niet altijd even makkelijk. Dit is zeker het geval wanneer je in een specifieke branche actief bent. In vergelijking met vroeger is het bijvoorbeeld een stuk lastiger om mensen te vinden voor technische beroepen. Er zijn de laatste jaren onder andere aanzienlijk minder bouwvakkers en loodgieters beschikbaar op de arbeidsmarkt. Ben je ook al enige tijd op zoek naar personeel, maar slaag je er niet in de juiste mensen te vinden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit executive search bureau helpt jou namelijk bij het zoeken naar personeel!

Wat kun je zelf doen om nieuw personeel te vinden?

Schakel je een executive search bureau in om te helpen bij jouw zoektocht naar personeel? Dan moet je weten dat dit kosten met zich meebrengt. Niet ieder bedrijf zit echter te springen om te betalen voor het vinden van personeel. Geldt dit ook voor jou? Dan neem je ongetwijfeld niet direct contact op met een executive search bureau. Gelukkig hoeft dit ook niet. Er zijn namelijk ook manieren om nieuw personeel te werven zonder dat dit jou geld kost. Zo kun je een vacature natuurlijk kosteloos op de website van jouw bedrijf plaatsen. Indien een websitebezoeker de vacature ziet en reageert, kost nieuw personeel jou helemaal niets. Daarnaast kun je de vacature natuurlijk zonder kosten op sociale media plaatsen. Het bereik is vaak hoog, zeker wanneer het bericht veel gedeeld wordt. Mogelijk slaag je er op deze manier ook in om gratis en snel nieuw personeel te vinden.

Het verschil met een uitzendbureau

Veel bedrijven richten zich tot een uitzendbureau wanneer zij personeel zoeken. Dit kan goed uitpakken, maar dit is lang niet altijd het geval. Zo is het lastig om via een uitzendbureau iemand te vinden voor een hoge functie binnen jouw bedrijf. Uitzendbureaus richten zich namelijk alleen tot mensen die actief op zoek zijn naar werk. Zij melden zich immers aan bij een uitzendbureau. Bij executive search gaat het er heel wat anders aan toe. Schakel je bijvoorbeeld Headhunter Nederland in om personeel te vinden? Dan moet je weten dat zij zich richten tot mensen die momenteel een baan hebben. Waarom je dit zou doen? Omdat dit een effectieve manier is om iemand te vinden voor een specifieke functie. Zij benaderen mensen met de vraag of zij interesse hebben in een nieuwe uitdaging en leggen hen de vacature voor. Indien degene toehapt, weet je zeker dat je de juiste persoon gevonden hebt voor het bekleden van een bepaalde functie.

Je wordt zelf geheel ontlast

Veel bedrijven hebben geen tijd om zelf uitgebreid op zoek te gaan naar nieuw personeel. Veel verder dan het delen van de vacature via hun eigen website en sociale media komen zij dan meestal ook niet. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg mogelijkheden om de zoektocht naar personeel uit te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld een executive search bureau in de armen nemen. Zij zorgen ervoor dat jij volledig ontlast wordt voor wat betreft het vinden van nieuwe personeel. Natuurlijk ben je wel verantwoordelijk voor de sollicitatiegesprekken, want je wilt immers wel weten wat voor een vlees je in de kuipt hebt. Bij executive search mag je er echter van uitgaan dat het iemand is die uitstekend past binnen jouw bedrijf. Er wordt namelijk uitvoerig gezocht naar de juiste mensen. De kans dat je de boot in gaat door zo’n iemand aan te stellen is dan ook bijzonder klein.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht