Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Industrie

Plaatbewerking voor diverse disciplines

Plaatbewerking is een vak apart. Niet iedereen beheerst deze discipline en juist daarom is het belangrijk dat u een professioneel bedrijf inschakelt voor plaatbewerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan M den Oudsten Buigwerken. Dit bedrijf is gevestigd in Rhenen en kan voor elke discipline plaatbewerkingen uitvoeren. Werkt u in de infrastructuur en moet u een brug bouwen of iets dergelijks? Hier worden vaak platen van staal voor gebruikt die eerst bewerkt dienen te worden. Of werkt u in de transportsector? Voor het maken van auto’s worden namelijk ook gebogen platen gebruikt. Maar ook in de metaalbouw en machinebouw maakt men vaak gebruik van plaatbewerkingsbedrijven.

Uw plaat volledig op maat

Het plaatbewerkingsbedrijf M den Oudsten Buigwerken levert vakkundig maatwerk. Of u nu een plaat van ruim vijftien meter wilt hebben of juist zeer secure plaatbewerking nodig heeft op kleine onderdelen; bij dit bedrijf is niets te gek. De professionele medewerkers kunnen werkelijk alles voor u bewerkstelligen. Dit doen ze met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Ze maken hierbij gebruik van de allerbeste en modernste machines. Ook wanneer u een grote bestelling wilt doen, kunt u op hen rekenen. Ze beschikken namelijk over een grote voorraad aan staal. Maar liefst 600 ton aan staal is opgeslagen in hun magazijn. U hoeft dus niet zelf alle grondstoffen aan de leveren voor uw opdracht. Extra handig toch?

Wat is uw opdracht?

Heeft u een opdracht voor M den Oudsten Buigwerken? Laat dit dan vooral aan hen weten. Of u nu platen nodig heeft voor de scheepsbouw of voor een halffabricaat voor de machinebouw; met elke opdracht bent u welkom bij dit bedrijf. Voor de openingstijden of meer informatie bezoekt u hun website. Natuurlijk kunt u ook bellen om uw opdracht te bespreken of een vraag te stellen. Bent u op zoek naar professionals in de plaatbewerking? Dan zit u bij M den Oudsten Buigwerken op de goede plaats.

https://www.mdenoudsten.nl/