Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Door coaching in Zeeland een beter beeld van uw carrière

Het kan soms voorkomen dat u vastloopt in uw loopbaan en niet meer weet wat u wilt en hoe u dit oplost. Door gebruik te maken van coaching in Zeeland kan dit probleem verholpen worden. Met behulp van een op maat gemaakt coaching programma, krijgt u hulp en advies op maat. Er bestaan verschillende coaching technieken waar de coach per client uit kan kiezen. Er wordt dan gekozen voor het programma dat het beste bij u past. Ook als werkgever zijnde kunt u gebruikmaken van dit programma.

Een coaching programma op maat voor bedrijven

Ook als bedrijf kunt u kiezen voor een coaching programma in Zeeland. Als u uw werknemers graag ondersteunt, dan kunt u door middel van een coaching programma uw werknemers een duwtje in de rug geven. De coach voert persoonlijke gesprekken met uw werknemers waarbij er wordt gestreefd om verschillende doelstellingen te behalen. Deze doelstellingen kunt u van tevoren samen met uw werknemers bespreken en vaststellen. Als het programma voorbij is, vindt er een overdracht plaats waardoor u als bedrijf zelf verder kunt gaan met het ondersteunen van de ontwikkeling van uw werknemers.

Persoonlijk en resultaatgerichte coaching

Uiteraard wilt u graag dat de coaching gesprekken de nodige resultaten geven. Bij HR Consultancy wordt dit dan ook erg belangrijk gevonden. De resultaatgerichte gesprekken worden altijd zeer persoonlijk gehouden. U en uw werknemers moeten te allen tijde het gevoel hebben dat ze alles aan de coach kwijtkunnen. Doordat een coach goed naar u luistert en u een spiegel voorhoudt, leert u uzelf tijdens de gesprekken beter kennen. Doordat u uzelf beter leert kennen, kunt u ook zelf tot de nodige oplossingen komen. De oplossing zat dus eigenlijk altijd al in u, u kon er alleen nog niet bij. Daar helpt de coaching van deze expert uit Zeeland u bij.

http://www.hr-consultancy.nl/