Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Groothandel

In PET flessen presenteert u uw product milieuvriendelijk

Het milieu vraagt om aanpassingen van verpakkingsmaterialen, daarom worden steeds meer producten in PET flessen verpakt. Vroeger werd hiervoor plastic gebruikt, dat werd vervaardigd uit een grondstof die uit aardolie werd gewonnen. Maar de tijden veranderen snel. Fossiele brandstoffen raken op en er is meer aandacht voor het milieu nodig. Daarom is de PET fles aan een ware opmars bezig. Steeds meer producenten stappen over en daarom worden meer producten in een PET fles aangeboden. Het voordeel is dat ze volledig kunnen worden gerecycled en de grondstoffen kunnen worden hergebruikt.

Een nieuw artikel vraagt om een nieuwe verpakking

Een nieuw product op de markt brengen vraagt om een goede marketing. Alleen dan wordt het een succes. De verpakking speelt daarbij een belangrijke rol. Wilt u uw product in PET flessen presenteren? Dan rijst de vraag welk formaat handig is. Voor schoonmaakmiddelen geldt doorgaans een verpakking van een halve liter tot 1 liter. Frisdranken en sappen worden doorgaans verpakt per liter of anderhalve liter. Voor iedere maat is een PET fles te ontwikkelen die precies bij de behoefte past. Ook de vorm is daarbij van belang. De vloeistof, of het nu om een levensmiddel gaat of om een wasmiddel, mag natuurlijk niet uit de fles lekken.

Het bedrijf dat de beste PET flessen voor u kan ontwerpen en produceren

Er is een Nederlands bedrijf dat PET flessen produceert en hierin zelfs multinationaal opereert. PET Power maakt deel uit van een wereldwijd concern met duizenden klanten. Zij maken in Etten-Leur verpakkingsmaterialen waaronder PET flessen voor hun klanten. U kunt hier direct uw order plaatsen maar natuurlijk is het ook mogelijk om eerst meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht van standaard PET flessen voor verschillende doeleinden. Deze kunt u gebruiken als inspiratiebron.