Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Een gevarieerd vleespakket bestellen bij deze boer in Noord-Holland

Laat het vleespakket bij jou thuis bezorgen door deze boer

Je hebt bij deze online boerderijwinkel de keuze uit meerdere vleespakketten. Het vlees is diepgevroren en van hoge kwaliteit. Ervaar de rijke smaak en de kwaliteit van dit vlees door een lokaal geproduceerd vleespakket te bestellen bij deze boer uit Noord-Holland. De verschillende soorten verse vleesproducten van de koe zijn vacuüm verpakt in porties van twee. Hierdoor past zelfs het luxe vleespakket in één vrieslade. Het vleespakket kun je bestellen in heel Noord-Holland en wordt bij jou thuis afgeleverd tegen een kleine vergoeding.

Ervaar hoe de koeien en kalfjes leven op deze duurzame boerderij

Alle producten van deze boer zijn volledig traceerbaar, zo weet jij zeker dat je een lokaal product koopt. Wanneer de vraag naar een vleespakket groter is dan het aanbod van deze boerderij, werkt het bedrijf samen met partners uit de buurt die hun dieren op dezelfde, liefdevolle manier behandelen. Op deze manier kun jij met een gerust hart een duurzaam vleespakket bestellen, samengesteld van producten uit Noord-Holland. Voordat de koeien geslacht worden, hebben ze kunnen genieten van een welverdiend pensioen na een rustig leven als melkkoe. Ontdek hoe de koeien en kalfjes van een dubbeldoelras leven op de boerderij en breng een bezoek aan de boerderij in Schellinkhout.

Bestel online jouw vleespakket bij deze online boerderijwinkel

Bestel de lekkerste lokale en verse producten van de boer online! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij deze boerderij? Bekijk de website van dit familiebedrijf voor meer informatie over de vleespakketten en andere (zuivel)producten. Via de website kun je ook contact opnemen met deze boerderij. Zij beantwoorden al jouw vragen met plezier.

https://www.heerlijkvandeboer.nl/