Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een draagbare vaporizer aanschaffen

Je bent aan het kijken voor een draagbare vaporizer. Vaping is tegenwoordig heel populair, maar een groot apparaat zie je niet zitten. Je zoekt daarom dus een draagbare vaporizer, zodat je ook tussendoor even kunt vapen. Als je net komt kijken in de wereld van vaping dan kan het enorme aanbod vaporizers nogal overweldigend zijn. Om je te helpen een lichte, draagbare vaporizer te vinden die ook nog eens makkelijk in gebruik is gaan wij je helpen. Je hebt namelijk vape pennen, maar wist je dat er ook een G-pen bestaat? Dit is ook een vape pen, maar dan op een net iets andere manier. De G-pen is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Ben je benieuwd naar de G-pen? Lees dan vooral even verder.

G-pen elite

De G-pen Elite is een draagbare vaporizer die ergonomisch ontworpen is. Deze vaporizer maakt door het design absoluut indruk. De G-pen heeft een grote, volledige keramische kruidenkamer en een compact en stijlvol uiterlijk. Daarnaast heeft deze G-pen ene LED display. Doordat deze elementen in deze vaporizer allemaal gecombineerd zijn is dit een vaporizer uit duizenden. Er bestaat namelijk geen enkele andere vaporizer die op de G-pen lijkt.

Verwarmingselement

De G-pen heeft een 360 graden keramisch verwarmingselement. Dit element zorgt voor een gelijkmatige verhitting van je kruiden. Op deze manier kunnen alle werkzame stoffen worden verzameld op een goede manier in een zachte en smaakvolle damp. De capaciteit van de bowl is vrij groot ten opzichte van andere vaporizers. De G-pen biedt ruimte voor 0,75 gram vermalen kruiden.

Temperatuurregeling

Daarnaast heeft de G-pen een temperatuurregeling waarbij je kan kiezen uit iedere temperatuur tussen de 93 en 220 graden. Je kunt op die manier tot een optimaal smaakprofiel komen. De batterijduur is uitstekend dankzij de lithium batterij en de smart chip technologie die deze pen heeft. Een volledig opgeladen G-pen gaat ongeveer 4 tot 6 bowls mee. Als de pen leeg is kan deze worden opgeladen binnen 2 tot 3 uur.

Levering

Wanneer je de G-pen aanschaft mag je verwachten dat de vaporizer zelf geleverd wordt. Daarnaast mag je ook verwachten dat er een pen tool, een USB oplaadkabel en een schoonmaakborsteltje worden meegeleverd.

https://www.vaposhop.nl/vaporizers/draagbare-vaporizers/G-Pen-Elite/