Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een kantoorruimte huren in Amsterdam? Kies voor EBC Amsterdam!

Amsterdam staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke kunstmusea, maar is ook een bruisend centrum van creativiteit als het gaat om ondernemerschap en innovatie. In de afgelopen decennia heeft de stad een groeiend aantal jonge, vooruitstrevende influencers voortgebracht die op het snijvlak zitten van kunst, design en cultuur. Aan de basis van deze trend ligt een groeiende coworking scene, populair bij de lokale bevolking en tijdelijke bezoekers. Om je te helpen de juiste Amsterdamse coworkingruimte voor jouw behoeften te vinden, hebben we 12 van de beste uitgekozen, gerangschikt naar de afstand tot het stadscentrum.

Regus

Regus, een wereldberoemde coworkingorganisatie, heeft meerdere locaties verspreid over heel Amsterdam. Veel van hen beschikken over speciale business lounges, waardoor ze populair zijn bij zakenreizigers die ter plekke willen vergaderen. Er zijn Business Plan lidmaatschappen die onbeperkte toegang tot elke Regus business lounge bieden vanaf €95 per maand. Alle Regus-locaties bieden ook open ruimtes of gedeelde kantoren, met hotdeskingprijzen vanaf € 100 per maand voor 5 dagen per week toegang, oplopend tot € 235 voor onbeperkt gebruik. Alle lidmaatschapspakketten omvatten toegang tot voorzieningen en faciliteiten zoals printers, scanners en kopieerapparaten, plus uitnodigingen voor regelmatige netwerk- en gemeenschapsevenementen. Contracten zijn beschikbaar op maandelijkse basis, of u kunt uw maandelijkse betalingen verlichten door een langetermijncontract van maximaal 24 maanden af te sluiten.

Mindspace

De Amsterdamse locaties van Mindspace zijn 24/7 open en bieden maandelijkse flexibele lidmaatschapsplannen met opties voor het gebruik van een privékantoor of een gedeelde creatieve werkruimte. Diensten en voorzieningen zijn onder andere fietsenstalling, een frisdrank- en koffiebar, douches en regelmatige evenementen zoals lezingen, workshops, happy hours en yogasessies. Toegewijde community managers staan altijd klaar om te helpen bij problemen of vragen. Eclectische kunst en andere stijlvolle designelementen zijn verspreid over de ruimtes, wat bijdraagt aan de sfeer van creativiteit, terwijl het ontwerp van de ruimtes, met deuren en muren van helder glas, een gevoel van openheid oproept. Het lidmaatschap met bureautoegang begint bij 320 euro per maand, en er zijn ook Mindpasses, een dagelijkse toegangspas waarmee u op aanvraag bij Mindspace kunt werken, vanaf 30 euro voor één dag. Alle leden hebben ook toegang tot elke Mindspace-locatie in Europa, Israël en de VS.

De nummber 1 van Amsterdam: Kantoorruimte Amsterdam bij EBC

Ben je op zoek naar een fijne kantoorruimte op de mooiste locatie van Amsterdam? Een eigen, af te sluiten en volledig ingericht kantoor waar je zo aan de slag kunt? EBC Amsterdam is een full service boutique business center aan de Amsterdamse Keizersgracht. Geniet van de professionele faciliteiten met veel aandacht voor sfeer, details en persoonlijke wensen.
En heb je af en toe extra ruimte nodig voor een vergadering of presentatie? Dan kun je gebruik maken van onze sfeervolle vergaderruimtes. Uitzicht op de Amsterdamse grachten zijn inbegrepen. Een zoekopdracht op kantoorruimte Amsterdam kom je al snel terecht bij EBC Amsterdam. Je kan ook een vergaderruimte huren Amsterdam bij EBC in de full service boutique business center aan de Amsterdamse grachten.

https://www.exclusiefbedrijf.nl/kantoorruimte-huren-in-amsterdam/