Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Een SPAL ventilator voorziet u van verkoeling onderweg

Wilt u graag voorzien van goede verkoeling in uw auto? Dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een krachtige ventilator. Het merk SPAL beschikt over een ventilator van topkwaliteit voor uw wagen. Dit Italiaanse merk bouwt al sinds de jaren ‘50 uitstekende oplossingen voor diverse voertuigen. De kracht van de ventilator is in de loop der jaren steeds groter geworden, terwijl de ventilator tegenwoordig juist steeds minder energie van de motor vraagt. SPAL biedt haar producten wereldwijd aan via enkele vertegenwoordigers die vallen onder de Original Equipment Manufacturers (OEM). In Nederland is RDN uit Waalwijk gecertificeerd om de ventilator en andere producten van SPAL aan te bieden en installeren. Daarnaast geven zij er ook deskundig advies bij.

Diverse bevestigingsmogelijkheden

Indien u interesse hebt in een SPAL ventilator, bent u bij RDN verzekerd van uitstekende kwaliteit en installatie op professionele wijze. Het monteren kunnen zij op diverse manieren uitvoeren; dit hangt af van de bevestigingsmogelijkheden in uw auto. Enkele mogelijkheden zijn metalen bevestigingstrips, kunststof pinnen of een kunststof gedeelte waarin de ventilator wordt gezekerd. Om de juiste bevestigingsmethode te bepalen, meten de professionele monteurs van deze specialist de oppervlakte en diepte van uw auto op. Aan de hand hiervan weten zij hoeveel ruimte er is voor de ventilator en kan de installatie beginnen.

Kom in contact met de specialist

Wilt u graag de huidige ventilator in uw auto laten vervangen en heeft u interesse in de kwaliteitsproducten van SPAL? Neem dan eens contact op met RDN in Waalwijk. Zij zorgen ervoor dat u snel langs kunt komen en gaan binnen de kortste keren aan de slag met uw ventilator. Ook als u behoefte heeft aan advies over bijvoorbeeld koelelementen of airconditioning, staan zij graag voor u klaar. Breng een bezoek aan de website van deze specialist en ontdek hoe u met hen in contact kunt komen.

https://rdnbv.nl/