Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Een stoere en moderne tuin

Je hebt recent je hele huis opgeknapt en nu is het tijd voor de tuin. Binnenshuis heb je een industriële stijl en je wilt dit ook graag buitenshuis doorvoeren. Zo creëer je een rustig en samenhangend geheel door je hele woning. Wat zijn de musthaves voor je tuin?

 

Tuinmeubels

Veel mensen denken dat ze een salontafel alleen binnen kunnen neerzetten, maar niks is minder waar. Wil je graag en moderne en stoere look creëren, ga dan eens op zoek naar een salontafel hout en staal. Hout en staal zij neutraal van kleur en daarom ontzettend makkelijk te combineren met andere elementen. Daarnaast zijn hout en staal iconische materialen voor een industriële stijl. Wil je de hele look compleet maken dan kan je nog een steigerhouten bank met stalen-elementen toevoegen. Naast stalen-elementen kan je ook kiezen voor een steigerbuizen frame met steigerhouten planken.

 

Decoratie

Wil je die stoere en moderne look doorvoeren in de decoraties, dan kan een mooie stalen lamp een perfecte toevoeging zijn. Wil je toch meer dat vintage effect, dan kan je op zoek gaan naar een oude fabriekslamp. Kijk eens op tweedehandsmarkten of brocante websites. Wil je daarnaast een statement maken in je tuin. Kies dan voor een robuuste houten of stalen plantenbank. Steigerhout is een duurzaam en stevig materiaal om de look helemaal compleet te maken. Voeg wat mooie planten of een leuke struik toe en jouw tuin is klaar om te stralen!

 

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/salontafel/