Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Letselschade claimen bij de tegenpartij?

Wanneer er sprake van letselschade is kun je deze nog niet claimen. Daarvoor heb je een tegenpartij nodig die je aansprakelijk stelt voor de schade. Als je dit niet doet kun je ook geen letselschade claimen. Omdat wij natuurlijk begrijpen dat het lastig is om een tegenpartij aansprakelijk te stellen kunnen wij dit voor je doen. Zeker wanneer het je werkgever of iemand uit de buurt betreft.

Hoewel het vervelend kan zijn moet jij je ook realiseren dat de letselschade die je hebt dat ook is. Waarbij wij er ook vanuit gaan dat de tegenpartij goed verzekerd is voor schade. Waardoor het de tegenpartij eigenlijk niets kost.

Wil je een letselschade claimen? Wij helpen je met de juiste procedure zodat alles goed geregeld is en het traject waarin je terechtkomt op een juiste manier afgehandeld kan worden. Waarbij wij altijd handelen vanuit de kennis die wij hebben in het belang van onze opdrachtgever.

Wij helpen je aansprakelijk stellen.

Het aansprakelijk stellen is niet iets dat je alleen hoeft te doen. Wij kunnen je goed helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Het gaat immers nog wel eens mis bij het aansprakelijk stellen en schade opeisen. Het is daarom heel belangrijk om te weten wat je doet en hoe dit nu eigenlijk werkt.

 

Aansprakelijk stellen kent immers vele haken en ogen. Een daarvan is dat de tegenpartij jouw brief ook echt moet ontvangen. Dit mag niet te ontkennen zijn. Daarnaast Moet er er natuurlijk ook goed bewijs van schade zijn. Je kunt denken aan foto’s of een video. Maar ook getuigen zijn hierin erg belangrijk.