Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Een vertrouwd adres voor hulp bij een ongewenste zwangerschap

De artsen van Bloemenhove zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring. Ze staan je graag bij als het om een abortus in Nederland gaat. De officiële naam voor abortus is abortus provocatus lege artis. Dit staat voor opzettelijke vruchtafdrijving oftewel zwangerschapsafbreking.

Abortus geldt in ons land als een veilige medische handeling. Voor de vrouw die de abortus ondergaat, is de ingreep ingrijpend. Zowel op lichamelijk als psychisch vlak. Voor beide kanten is veel aandacht bij Bloemenhove. Vooraf vinden een aantal gesprekken plaats met de verpleegkundigen en artsen. Daarbij krijg je te horen wat de mogelijkheden zijn en wat je precies te wachten staat. Heb je de beslissing genomen dan geldt een bedenktijd van vijf dagen. Dit is in de Nederlandse wet vastgelegd. De reden is vrouwen de gelegenheid te geven goed na te denken over hun keuze en de consequenties ervan.

Abortus tot 22 weken zwangerschap

Abortus kliniek Bloemenhove is gevestigd aan de Herenweg 211-215 in Heemstede. Je kunt er terecht voor een abortus tot 22 weken. De kliniek is op werkdagen geopend vanaf 08.45 uur. De behandelingen vinden, met uitzondering van de maandag, plaats op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 16.45 uur. Als jij een abortus overweegt, heb je vast allerlei vragen. Over praktische en ook meer persoonlijke zaken. Schroom niet om contact op te nemen met Bloemenhove. Tot die tijd kun je in alle rust online kijken bij ‘veelgestelde vragen faq’s’. Voorbeelden van vragen die beantwoord worden, zijn: -Tijdens het vrijen is het misgegaan met het voorbehoedsmiddel, wat kan ik nu het beste doen? -Ik ben inmiddels een dag of tien over tijd, wat is jullie advies? -Na twee zwangerschapstests weet ik zeker dat ik ongewenst zwanger ben. Willen jullie me helpen ook als ik anoniem wil blijven? -Tot hoeveel weken zwangerschap kan ik aankloppen bij Bloemenhove? -Ik heb er een tijdje over nagedacht en heb de knoop doorgehakt. Kan ik een afspraak maken

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht