Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

In Groningen heb ik al een paar dagen last van een rioolverstopping

Het toilet spoelde al een hele tijd niet goed door. Maar sinds een paar dagen staat het water wel erg hoog. Door vaak door te spoelen maakt ik het alleen maar erger. Ik wist niet wat ik ermee aan moest. In Groningen heb ik al een paar dagen last van een rioolverstopping. Na op het internet gekeken te hebben ging ik aan de slag met een plopper. De rubberen kant zette ik op het toilet en met de houten steel ging ik krachtig op en neer. Door de kracht van het water zou de verstopping al het ware weggespoeld moeten worden. Dit was bij mij niet het geval. Ik probeerde ook een huis-tuin-en-keuken-middeltje wat zou moeten werken. De combinatie van soda en azijn geeft een chemische reactie waardoor de verstopping weg zou moeten gaan. Dit had ook geen effect. Het was nu wel duidelijk. Ik had te maken met een complexe verstopping in het riool.

ontstoppingsdienst-groningen.nl

Toen keek ik op de website www.ontstoppingsdienst-groningen.nl. Mijn oog viel meteen op het telefoonnummer en belde ze op. Binnen een minuut had ik een specialist aan de lijn die me een paar vragen stelde. Deze vragen hadden betrekking op de kostenindicatie. Denk hierbij aan de oorzaak van rioolprobleem, het type woning, de complexiteit van het rioolprobleem en de benodigde arbeidsuren en materialen. De kostenindicatie vielen me heel erg mee. Daarom maakte ik meteen een afspraak met de rioolspecialist.

Werkwijze rioolspecialist Groningen

Toen de vakman op de stoep stond en zich voor had gesteld deed hij een korte inspectie. Waarna hij uitlegde hoe hij te werk zou gaan. Na mijn goedkeuring ging hij aan de slag en voordat ik het wist was het rioolprobleem verholpen. Mij reste alleen nog de betaling. De kosten kwamen precies overeen met de kostenindicatie. Dat was erg prettig.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht