Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Een voortreffelijke biefstuk of bavette online bestellen

Bent u wel een beetje uitgekeken op een hamburger of een sjasliek? Met een overheerlijke biefstuk, een malse bavette of een van de andere vele vleessoorten van Beef & Steak zet u tijdens een barbecue of diner eens een keer wat anders op tafel. Bij deze online slager koopt u het meest malse vlees eenvoudig via internet. De specialisten hebben een ruim assortiment aan sauzen, vleeswaren, brood en zelfs vegetarische vleesvervangers. Bij deze webshop vindt u alles voor een geslaagde barbecue of diner!

Biefstuk in allerlei soorten en maten

Een van de meeste bekende en geliefde steaks is de biefstuk. Deze wordt gewonnen uit de korte spieren van een rund. Er is een grote variatie in kleuren, smaken en formaten. De malsheid wordt bepaald door een aantal factoren, zoals de leeftijd, het ras en het geslacht van het dier. Ook het koelproces en de manier van behandelen hebben invloed op de malsheid. De kleur van de biefstuk wordt bepaald door myoglobine, een stof die verkleurt wanneer het in aanraking komt met zuurstof. Een biefstuk van een dier met veel uithoudingsvermogen, zoals een hert, is daarom een stuk donkerder rood dan een stuk vlees van een rund. Dit overheerlijke stuk vlees bevat daarnaast enorm veel ijzer en is daarom goed te gebruiken om op kracht te komen.

Probeer ook eens een malse bavette

Een bavette, ook wel vanglap of vinkelap genoemd, is zelfs nog malser dan een biefstuk. Deze Franse delicatesse wordt daarom ook wel eens rauw gegeten. Echter, door een bavette op de barbecue te bereiden komt het vlees pas écht goed tot zijn recht. Bij deze webshop kiest u uit diverse soorten, zoals een Black Angus Bavette of een USA grain-fed flank steak. Dit zijn overheerlijke stukken vlees waar uw gasten zeker van zullen genieten!

Koop het lekkerste vlees

Koop een paar voortreffelijke vleessoorten in op de webshop en organiseer een geslaagde barbecue of diner. Op de website vindt u tevens recepten zodat u de meest bijzondere maaltijden klaarmaakt. Plaats vandaag nog een bestelling, dan ligt er morgen een overheerlijk en mals stuk vlees op uw bord!