Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Electronica en Computers

Gemak van een intercom

Het gemak om te zien wie er aan de ingang van uw huis staat met een video-intercom is een geweldig gevoel om te weten wie of wat er aan uw voordeur staat, of het nu uw moeder is, uw beste vriend, een bezorging, of iemand die u niet onmiddellijk wenst te spreken en misschien een paar seconden nodig heeft om uw gedachten te ordenen.

Voordeurintercoms zijn ook een geweldige manier om dieven te betrappen als ze al eerder hebben toegeslagen of als ze uw huis proberen te verkennen, door gebruik te maken van een beeldgeheugenfunctie in de interne monitor die een foto opneemt van de laatste persoon die voor de camera staat.

Deze zeer handige functie is ook een uitstekende manier om antwoord te krijgen op kleine vragen, bijvoorbeeld of iemand op een bepaalde dag heeft geprobeerd bij u aan te bellen, of als iemand heeft gezegd dat hij op een bepaald tijdstip is langsgekomen.

De meeste home video intercom systemen zijn vrij kosteneffectief, het creëren van wat extra spice en functies rond het huis, terwijl het toevoegen van waarde aan uw huis.

Als u denkt dat u een extra interne monitor nodig heeft, bijvoorbeeld een boven en een beneden, is dit mogelijk en heeft een prachtig effect op de communicatie als u praat tussen de twee monitoren.

Met de meeste deur intercom systemen kunt u uw poort openen met een open functie op de interne monitoren voor gebruiksgemak, zodra u weet wie er bij de poort is om door te laten, wat een ander nuttig veiligheidsvoordeel is als u een poort heeft.

Het hebben van een intercom faciliteit om twee van uw toegangspunten, zijnde een achterdeur en voordeur kan ook worden gebruikt voor extra veiligheid, en over het algemeen de meeste intercoms hebben 2 verschillende beltonen, zodat u gemakkelijk kunt weten of iemand is ofwel bij de achterdeur of voordeur.

De meeste intercomsystemen zijn laagspanningssystemen, en gebruiken een stekker om het systeem van stroom te voorzien, met laagspanningsbekabeling, zodat het gemakkelijk kan worden geïnstalleerd.

Wanneer u een video-intercom installeert, moet u een gekwalificeerde installateur vinden, voor een langdurige werking en veiligheid.

 

https://www.securitythuis.nl/