Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Geniet van heerlijke koekjes en taart dankzij de bakmixen van deze koekjeswebshop

Dapeppa staat bekend als koekjeswebshop met heerlijke bakmixen voor koekjes, taarten en zelfs brood. Wat bak jij graag in de keuken? Vier je binnenkort je verjaardag of houd je een andersoortig feest? Dan komen deze bakmixen ook zeker goed van pas. Dankzij de meegeleverde recepten wordt het heel gemakkelijk én leuk om deze vrolijk uitziende baksels te maken in jouw keuken. Daarnaast zijn de producten van deze webshop heel leuk om cadeau te geven aan vrienden en familieleden. Schrijf een persoonlijke boodschap op een gratis wenskaart en maak hier je cadeau nog persoonlijker mee. Wie maak jij blij met een van de bakmixen?

Bereid de bakmixen eenvoudig met het meegeleverde recept

Bij Dapeppa vinden ze het leuk om bakken makkelijker te maken. Zo kan iedereen, jong en oud, aan de slag met de bakmixen. Iedere mix komt namelijk met een heel duidelijk recept, zodat je stap voor stap het deeg maakt en uiteindelijk een heerlijke creatie op tafel zet. Bak je niet vaak? Dan zijn deze bakmixen echt iets voor jou. Uiteraard zijn ook de meest ervaren bakkers welkom als klant bij deze koekjeswebshop. Ieder seizoen is geschikt als bakseizoen. Bak een frisse lemoncake in de lente, ontbijt met scones in de zomer, bak kruidige koekjes in de herfst en maak Peppanoten op een knusse winterdag.

Plaats je bestelling en ontvang de mix snel in huis

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je bakmix in deze koekjeswebshop! Zodra de bestelling is geplaatst, proberen de enthousiaste webshopmedewerkers jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Houd rekening met één à twee werkdagen die nodig zijn voor de verwerking van je bestelling, waarna deze goed ingepakt en wel met PostNL op de bus gaat. Via de track-and-trace-link weet je precies waar jouw pakketje zich bevindt en wanneer je aan de slag kunt met het bakken. Bakspullen klaar? Bakken en smullen maar!