Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Genieten in veelzijdig Beekbergen

Op de Veluwe, in de gemeente Apeldoorn ligt het dorpje Beekbergen. In het dorp is een basisschool, verschillende kerken en een drietal oude papiermolens uit de 16de eeuw. Op de Veluwe rondom Apeldoorn en Beekbergen werd papier gemaakt omdat de aanvoer van papier werd belemmerd door de oorlog. Vanaf de 19de eeuw zijn er bomen gepland om zandverstuivingen tegen te gaan. Deze herbebossing werd betaald door rijke particulieren. In dezelfde eeuw, in het jaar 1871, wordt ook het oudste oerbos ontgonnen, het Beekbergerwoud.

De zomer in Beekbergen

Rondom het dorp liggen veel bossen, waar je heerlijk kan wandelen, fietsen en kan ontspannen. Deze omgeving maakt dat veel mensen het dorpje weten te vinden om hun vakantie te vieren. Dit kan op de verschillende bungalowparken, campings en hotels. In de zomer is het dorp dan ook gericht op toeristen. In de Dorpsstraat zijn verschillende horecagelegenheden en winkels. Op de verschillende pleinen en terrassen van de restaurants in Beekbergen komen veel fietsers, wandelaars en vakantievierders bij elkaar.

De winter in Beekbergen

Ook in de winter is er voldoende te beleven in de omgeving van Beekbergen. Voornamelijk de natuurliefhebbers kunnen dan hun hart ophalen in de mooie bossen. In deze natuurgebieden kan je urenlang wandelen, genieten van de vergezichten en je hart ophalen in alle rust die je hier kan ervaren. Als je hier door de omgeving loopt dan kom je verschillende romantische plekjes tegen. Daarnaast wordt er sinds een paar jaar een Veluwse winter markt gehouden in Beekbergen.

Restaurant in Beekbergen

Of je nu tijdens een warme zomer wil afkoelen of in de winter bij een kampvuur wil opwarmen. Dan kan je perfect terecht bij restaurant Beekbergen. In dit restaurant kan je genieten van een kop warme koffie of een maaltijd.

Beekbergen een idyllisch plekje om te trouwen

De omgeving van het restaurant Beekbergen is romantisch. Je zou niet het eerste stel zijn dat daarom ook hier wil trouwen. Het restaurant is een prachtige trouwlocatie Beekbergen om deze bijzondere dag uit je leven te beleven. De hele dag kan verzorgd worden, tot het kleinste detail, en dat voor een betaalbare prijs. Afhankelijk van het weer kan je kiezen voor een binnen- of buiten programma. Alle mogelijkheden die het restaurant biedt maakt het tot een mooie trouwlocatie in Beekbergen. Vooraf bespreken wij de dag tot in detail, zodat wij op de achtergrond alles kunnen voorbereiden en voor jullie klaar kunnen zetten.

Naast een trouwlocatie Beekbergen biedt het restaurant meer

Ook voor andere vergadering, feesten, recepties of verjaardagsfeest kan je goed terecht bij het restaurant. Hierbij kan je evenement afgestemd worden op je wensen. Vooraf bespreken we je wensen en wat je budget is zodat hierover achteraf geen verassingen zijn.

https://heteivancolumbus.nl/