Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Kunststof kozijnen kopen? Dit moet u weten

Denkt u ook wel eens aan nieuwe ramen? Een goed isolerende en onderhoudsvrije woning? Dan heeft u ongetwijfeld ook aan kunststof kozijnen gedacht. Kunststof kozijnen zijn namelijk onderhoudsvrij en hebben de hoogste isolatiewaardes, zeker als de kozijnen geplaatst worden met HR dubbel plus glas. 

Maar voordat u overgaat tot aankoop zijn er een aantal zaken waar u wellicht nog over twijfelt. Zoals bijvoorbeeld merk, type en kleur, maar ook dingen als levensduur, garantie en montage. En dan hebben we het nog niet over prijzen en indeling gehad.

Kunststof kozijn merken

Zoals met alles zijn er ook in de renovatiewereld een aantal toonaangevende spelers, die allemaal claimen het beste merk kunststof kozijn te hebben. En ondanks de vele overeenkomsten zijn juist de verschillen doorslaggevend. Als we het hebben over uitstraling, isolatiewaarde en inbraakveiligheid springt boven alle merken slechts één merk uit, namelijk kunststof kozijnen van Schuco. Deze zijn maximaal isolerend, inbraakprefentief door gegalvaniseerd stalen kern maar ook in de afwerking blinken ze uit, omdat kozijnen van Schuco nou eenmaal mooier af te werken zijn aan de binnenzijde van uw woning. En, het oog wil natuurlijk ook wat.

Milieuvriendelijk en 50 jaaronderhoudsvrij 

De levensduur die volgens VKG richtlijnen geldt is 50 jaar. Dat betekent dat u met aanschaf van kunststof kozijnen hoe dan ook 50 jaar gegarandeerd vrij bent van alle onderhoudswerkzaamheden. Dus niet schilderen, bijwerken of timmeren en schuren. Ook daarna kunnen kunststof kozijnen makkelijk gerecycled worden, dus zijn ze dubbel milieuvriendelijk. Niet onbelangrijk in deze milieubewuste tijd.

Indeling van uw nieuwe kozijnen

Zoals al eerder genoemd kan een mens slapeloze nachten hebben van de nieuwe mogelijkheden. Vragen over schuifpuien, openslaande terrasdeuren of draaikiepraam op de juiste plekken kunnen ieders nachtrust flink verstoren.

Daarom is het goed om met ervaren mensen te praten die kennis hebben, en die in elk geval lang genoeg in de kusntstof kozijn wereld meedraaien om u juist te kunnen adviseren. Zoals bijvoorbeeld bij EA-Kunststoftechniek. Bij EA-Kunststoftechniek wordt advies aan huis gegeven. Een ervaren adviseur neemt alle mogelijkheden met u door, en bekijkt samen met u wat de beste en goedkoopste oplossing is voor uw kunststof kozijnen en indeling. Ook wordt aan ventileren gedacht, en er wordt vakkundig meegedacht zodat u samen tot de beste oplossing komt.

Kunststof kozijnen prijzen

En last but not least, de prijs van kunststof kozijnen. Deze is vaak doorslaggevend, terwijl dit juist van alle andere wensen afhankelijk is. Zo is een schuifpui duurder dan een raam, en is een perfecte montage duurder dan een snelle oplevering.

En omdat we net EA-Kunststoftechniek al even als voorbeeld aanhaalden, houden we deze aan. Bij EA-Kunststoftechniek wordt altijd gewerkt volgens richtlijnen van VKG. Alle kunststof kozijnen worden dusdanig goede wijze gemonteerd dat er zelfs 20 jaar garantie wordt afgegeven. Juist waar andere bedrijven proberen kosten te besparen op motage en plaatsing en werkwijze, doen ze dat juist niet bij EA-Kunststoftechniek. En de prijs is in alle gevallen veel lager dan andere aanbieders. 

Dit komt doordat EA-Kunststoftechniek de profielen van kunststof kozijnen uit Duitsland haalt, en deze verwerkt tot kozijnen op maat voor uw woning. Dat laatste gebeurt in de fabiek in Enschede. Zo kunnen productiekosten tot een minimum worden beperkt en krijgt u het beste merk Schuco tegen de laagste prijs aangeboden.

Ook kunststof deuren worden uit eigen productie geleverd, waardoor deze sterker, steviger, kleurvaster en inbraakpreventiever zijn dan andere deuren. En omdat ze de deuren zelf ontwikkelen kunt u samen met EA-Kunststoftechniek uw eigen voordeur zelf samensellen zoals u wenst. En dat allemaal voor de laagste prijs.

 

 

 

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/