Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Groot scherm huren

Een groot scherm huren voor een evenement is mogelijk via het bedrijf Allrent. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan artikelen waar diverse zakelijke ondernemers en overheidsinstanties gebruik van kunnen maken. Voordeel hiervan is dat je niet meteen diep in de buidel hoeft te tasten om dit materiaal aan te schaffen. De betaling vindt plaats per maand en hier hoef je slechts een vast bedrag voor af te lossen. Erg makkelijk en overzichtelijk. Want soms kan het je even niet meezitten en hebben andere dingen, die geld kosten, de prioriteit. 

Een groot scherm huren voor een evenement

Wij hebben eerdaags een bijeenkomst van zeer belangrijks klanten en daarom willen wij hiervoor een ruimte inrichten. Niet zomaar een ruimte, maar een zaal waar een complete IT omgeving in staat. Dit lijkt haast onmogelijk en vooral omdat dit in zeer korte tijd geregeld moest worden. 

De professionele medewerkers van Allrent ICT Solutions draaien hiervoor hun handen niet om. Jarenlang hebben zij ervaring op dit gebied en weten precies hoe zij deze klus moeten aanpakken. Zeer snel en bijzonder professorisch werd de zaal ingericht. De schermen werden opgehangen en zelfs de software stond klaar om gebruikt te worden. Nog nooit hebben wij zo makkeljk een bijeenkomst kunnen regelen. 

Allrent ICT Solutions weet van aanpakken en daar blijft het niet bij. Ook bij problemen kan je hier aan de bel trekken en een speciaal team gaat je hierbij helpen om het weer op te lossen.

 

 

https://www.allrent.nl/beeldscherm-huren/