Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Het is weer in de mode!

Riet werkt uitstekend als dakbedekking. Het is waterdicht en warm. Het isoleert en beschermt tegen alle weeruitersten van ons Nederlandse klimaat: wind en regen, warmte en kou, zonneschijn. Het gaat lang mee, zomaar 25 tot 30 jaar. Het is daarnaast een prachtig beeld. Resultaat van rietdekkers die hun vak met trots uitoefenen.

Voor iedere rieten kap gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsriet. Daarbij kiezen we altijd voor het riet dat het meest geschikt is voor het type dak. Altijd een eersteklas natuurproduct geselecteerd bij riettelers en rietleveranciers met wie wij een lange relatie hebben. Verdere informatie unt u vinden op de site  rietwerk.nl.

‘Rietdekker zijn is meer dan een ambacht. Het is een ‘manier van leven’ waarin we onze hang naar een mooi en eerlijk product kwijt kunnen,’ zegt Wiebe van den Bergh, oprichter en eigenaar van Van den Bergh Rietdekkers. ‘We zijn trots op wat we doen,’ vertelt Wiebe. ‘In ieder project zien we een uitdaging. En voor iedere rieten kap hebben we alleen het beste resultaat voor ogen. Daarom werken wij uitsluitend met het beste riet wat we zelf selecteren bij de riethandelaar. Afgepast op het rieten dak.’

Het is ook weer helemaal in. Het wordt niet alleen meer gebruikt voor boerderijhuizen op het platteland. Want ook nieuwbouwwoningen krijgen steeds vaker een rieten dak. Toch zijn er een aantal zaken die gelden bij het ontwerpen van een nieuwe woning met een rieten dak.

Onder andere een paar tips die u op weg helpen naar een kwalitatief goed dak. In de eerste instantie zullen wij veelal in gesprek gaan met u om u over het concept in te lichten. U kunt zich bijvoorbeeld afvragen wat nou echt belangrijk is bij het ontwerpen van een huis met een rieten kap? We zullen alle opties op tafel leggen om voor u daarna en passende model uit te kiezen. Een huis laten ontwerpen en bouwen is een groot project. Wij werken zoveel mogelijk samen met ervaren partijen. Dan kunt u vertrouwen op het juiste advies dat past bij u en het type huis dat u voor ogen heeft.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht