Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Hoe komaf maken met zwarte vlekjes?

 

Zwarte vlekjes in het gezicht, voor sommigen kunnen ze een doorn in het oog zijn, soms ook letterlijk helaas. Wanneer er zich zwarte vlekjes in ons gezicht bevinden, voelen we ons hier vaak onzeker en beschaamd over. Ons gezicht is namelijk het eerste waar mensen naar kijken dus vaak valt dit meteen op. Heel veel mensen hebben er immers last van, dus er is absoluut geen reden om je hiervoor te schamen. Leuk is natuurlijk anders en het is perfect te begrijpen dat je na een misschien hele lange tijd, komaf wil maken met die frustratie. Hoe je een donkere huid lichter maken kan of kan komen van zwarte vlekjes in het gezicht, lees je in dit artikel.

 

Vanwaar komen ze?

Wanneer we zwarte of donkere vlekjes op onze huid hebben, vragen we ons vaak af van waar deze komen. Het antwoord hoef je in de meeste gevallen niet ver te gaan zoeken. De zon is vaak de boosdoener. Wanneer we te lang in de zon zitten en onze huid vaak blootstellen aan de UV stralen van de zon, dan gaat onze huid een stof aanmaken, namelijk melanine. Deze dient om onze huid extra te gaan beschermen. Maar wanneer dit proces wat misloopt, wordt er te veel melanine aangemaakt en krijgen we eigenlijk ophopingen van het pigment. Dit resulteert dan in vervelende pigmentvlekken. Wil je je huid lichter maken? Goed insmeren en de zon vermijden tijdens de warmste uren is dus de boodschap.

Gezond leven

Na de zon te vermijden tijdens de warmste uren en je huid goed in te smeren, is een gezonde levensstijl zeker belangrijk wanneer je je huid lichter maken wil realiseren. Het zal je misschien vreemd in de oren klinken maar eigenlijk is het vrij logisch. Hoe ons lichaam er binnenin aan toe is, straalt onze huid vaak uit. Wanneer we gezond leven en dit houdt in voldoende water drinken, genoeg bewegen en gezond eten, straalt onze huid ook een gezonden indruk uit. Dit zal je merken aan een mooie egale huid die heel zacht is. Zo heb je dus geen last van onzuiverheden of donkere vlekken.

 

Pigmentcrème voor de donkere huid

Ben je ten einde raad en weet je niet meer wat gedaan met die donkere huid? Dan is het hoog tijd om je naar de drogisterij te reppen en Skinlight aan te kopen. Skinlight is een pigmentvlekkencrème die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten en die een neutrale PH waarde heeft. Dankzij deze 2 factoren heb je dus geen kans op allergische reacties. Wat doet Skinlight nu juist? Zijn speciale whitening technologie dringt tot diep in de huid door en pakt de pigmentvlekken aan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is tot twee maal per dag de crème aanbrengen op de vlekken. Afhankelijk van je huidtype zal je Skinlight als onderhoudskuur moeten blijven gebruiken. Dit geeft uiteindelijk niet want Skinlight is een heel zuinige crème, je hebt er telkens maar een kleine hoeveelheid van nodig.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht