Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe kun je je caravan verkopen? Déze mogelijkheden heb je

Met een caravan op vakantie gaan is heerlijk. Je geniet van veel vrijheid, je hebt uit veel campings de keuze en je kent eigenlijk geen verplichtingen. Ben je het echter zat om met een caravan op vakantie te gaan? Of ben je niet meer helemaal tevreden met je huidige caravan? Dan is het interessant om te kijken of je je caravan kunt gaan verkopen. Daar heb je in ieder geval meerdere mogelijkheden voor.

Verkopen aan een opkoper

Heb je wel eens van de naam Ikwilvanmijnautoaf.be gehoord? De kans is vrij groot van wel, aangezien dit een grote partij in ons land is. Deze partij koopt niet alleen auto’s op, maar ook caravans en mobilhomes. Mocht je je caravan snel tegen een prima bod willen verkopen, komt zo’n opkoper prima van pas. Je hebt eigenlijk géén omkijken naar het verkopen van je caravan. Ideaal.

Inruilen op een andere caravan

Ben je van plan om een andere caravan te gaan kopen? Als je deze nieuwe caravan daadwerkelijk gaat verkopen, kun je je huidige caravan mogelijk direct inruilen. Dit is erg interessant, aangezien je nergens meer omkijken naar hebt. Je kunt je caravan waarschijnlijk al direct achterlaten op het moment dat je je nieuwe caravan op gaat halen. Uiteraard moet je hierbij wel goed onderhandelen over de inruilprijs. Durf in ieder geval te onderhandelen; daar heb je zelf alleen maar profijt van.

Via een online handelsplaats

Wil je je caravan verkopen en ben je bereid om daar iets voor te doen? Dan kun je ook zelf een advertentie aanmaken op een online handelsplaats. Met zo’n advertentie kun je een miljoenenpubliek bereiken. Onthoud echter wel dat je op zo’n handelsplaats met veel concurrentie te maken hebt; je bent zéker niet de enige die zijn/haar caravan wilt verkopen.

Zorg er daarom voor dat je echt een goede advertentie aanmaakt. Vermeld heel veel informatie in de advertentie, voeg duidelijke foto’s toe en maak de caravan vooraf ook even goed schoon. Vervolgens hoef je nog maar één ding te doen; een realistische vraagprijs te hanteren.