Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Huidtherapie Eemland kan de huidaandoening verhelpen

Heb je een bepaalde huidaandoening en heb jij daar veel last van. Is je huid vaak geïrriteerd door de huidaandoening of ben jij daar onzeker over? Je kunt dit soort problemen verhelpen. Huidtherapie Eemland kan 31 soorten huidaandoeningen verhelpen en misschien ook wel meer. Ze kunnen van alle verschillende soorten huidaandoeningen het probleem verminderen of ook wel verhelpen. Een paar huidaandoeningen kunnen ze niet verhelpen maar ze kunnen het wel met een paar minder zichtbaar maken. Ze kunnen naast het minder zichtbaar maken ook de irritatie verminderen. De meeste mensen die doen dat het meest daarvoor. De huidaandoeningen kunnen erg vervelend zijn. Je kunt met een soort van laser een paar huidaandoeningen verwijderen.

laserbehandeling

De wijnvlek kan je met een soort van poeder minder zichtbaar maken. Je kunt ook met een laser verwijderen. De behandeling doet geen pijn en maar je kunt het wel voelen. Na de behandeling kun je wel een warm gevoel krijgen maar dat gaat weer snel weg. Vitiligo is ook een huidaandoening. De huidaandoening is niet gevaarlijk en je kunt er niks aandoen. Je kunt het niet behandelen maar je kunt het wel minder zichtbaar maken door de camouflage behandeling. Het kan bij iedereen voorkomen het maakt niet uit of je een lichte of een donkere huid hebt. 

Pigmentvlekken

Je hebt meerdere soorten pigmentvlekken dat je kunt behandelen. Je hebt 5 verschillende soorten pigmentvlekken. Niet elke kan goed behandelt worden maar je kunt ze allemaal wel minder zichtbaar maken. Wat zijn de tijden van de huidtherapeut? van Maandag tot Vrijdag zijn ze open van 8:30 tot 20:00. of van 8:30 tot 17:30. Het is verschillend per praktijk en per dag dus. Heb je misschien nog een paar vragen over jouw huidaandoening? Je kunt naar de site gaan voor alle informatie van de huidaandoening.