Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Attracties

Houd een actief bedrijfsuitje voor de medewerkers binnen jouw bedrijf

Fun Center Amstelveen is hét populaire entertainmentcentrum van de provincie Noord-Holland. Al vele bedrijven hielden een actief bedrijfsuitje en vele mensen komen na hun eerste bezoek terug voor de tofste groepsactiviteiten in Amstelveen! Je kunt samen met je collega’s op de leukste manier aan teambuilding doen. Er zijn verschillende activiteiten om te doen en om je een paar uur mee te vermaken. Voor iedere collega betaal je een bepaald bedrag voor de gekozen tijd die je wilt spenderen in het activiteitencentrum. Vervolgens kunnen jullie onbeperkt gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten en beleven jullie een teamuitje dat jullie niet snel zullen vergeten.

De groepsactiviteiten die jullie gezamenlijk kunnen uitvoeren

Bij dit activiteitencentrum in Amstelveen kun je all-in genieten van alle toffe groepsactiviteiten. Warm bijvoorbeeld op terwijl jullie rondspringen op de trampolines in het trampolinegedeelte van Fun Center Amstelveen. Vervolgens strijden jullie tegen elkaar in de lasergamearena. Dit ziet eruit als een haven van New York. Trek een van de lasergamepakken aan, pak een laserpistool van de muur en verstop je gauw voor je collega’s tijdens een actief bedrijfsuitje. Vervolgens schiet je iedereen van het andere team neer met laserstralen en word je wellicht de winnaar van jouw bedrijf! Uiteindelijk sluiten jullie de dag af met karaoke en een heerlijk hapje en drankje.

Neem contact op met dit entertainmentcentrum

Wil jij een actief bedrijfsuitje organiseren vol groepsactiviteiten in Amstelveen? Reserveer dan een tijdsblok voor jouw team bij Fun Center Amstelveen. Heb je nog vragen over de mogelijkheden bij dit activiteitencentrum? Schroom dan niet om contact op te nemen met de enthousiaste en vriendelijke medewerkers bij Fun Center Amstelveen. Zij vertellen je met veel plezier over hun entertainmentcentrum en de mogelijkheden ervan. Ben je al overtuigd van de toffe groepsactiviteiten? Dan kun je uiteraard vandaag al je teamuitje plannen hier in Amstelveen en starten met de voorpret.