Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Den Haag

Iemand moet mij toch wel kunnen vertellen waar ik iemand kan vinden die goede houten vloeren den haag legt? We hebben namelijk net een nieuw huis gekocht en we willen er zo snel mogelijk in wonen. We moeten het alleen nog allemaal verbouwen aangezien er een ouder echtpaar in gewoond heeft en het huis dus een beetje vervallen en in een oude staat verkeerd. We moeten dus nog veel verbouwen en we gaan wat muren we slopen zodat het een groter geheel lijkt. Ook moeten de vloeren eruit en nieuwe vloeren er in en daarom zijn we op zoek nou een bedrijf dat geschikt is voor onze houten vloeren den haag. Het moet wel een ervaren bedrijf zijn die op snelle termijn aan onze wensen kan voldoen. We willen zeker weten dat alles goed gebeurd en dat de mensen die het plaatsen weten waar ze mee bezig zijn en professioneel te werk gaan.

Bax Houthandel.com

Ik was de posthoorn aan het lezen, dit is een haase krant zullen we maar zeggen en toen kwam ik een advertentie tegen van Bax Houthandel uit Den Haag. Dit is een bedrijf wat houten vloeren den haag legt en laat dat nou precies zijn waar we naar op zoek zijn. Ik nam contact op met Bax Houthandel. Ik maakte een afspraak en kreeg een rondleiding om te zien wat ze allemaal deden. Ook lieten ze mij alle mogelijkheden zien zodat ik wist wat hun allemaal voor mijn konden betekenen. Ik was erg tevreden en besloot Bax Houthandel in te huren.

Het resultaat

Het resultaat is schitterend de houten vloeren zijn erg mooi en vakkundig gelegd en de mannen weten waar ze mee bezig zijn en zij uiterst professioneel. Als je op zoek bent naar houten vloeren den haag dan moet je zeker gaan naar Bax Houthandel. Echt je weet dan zeker dat alles goed komt en je krijgt waar je naar op zoek bent.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht