Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Hypnose als hulpmiddel om af te vallen

Het zal je ongetwijfeld bekend voorkomen: je probeert alles om af te vallen, maar blijft last hebben van een jojo-effect. Hierbij val je af en kom je weer aan. Het gevecht tegen de kilo’s kun je op allerlei verschillende manieren aangaan. Het is per persoon totaal verschillend welke manier het meest geschikt is. We zijn (gelukkig) allemaal anders en ook onze lichamen verschillen enorm. Zo zijn er genoeg mensen die prima afvallen door flink te sporten en dit te combineren met een voedingspatroon. Andere mensen kiezen ervoor om naar een diëtist te gaan en onder begeleiding hun eetpatroon om te gooien. Overgewicht kun je het beste aanpakken op een manier die lang vol te houden is. De overtollige kilo’s raak je immers het liefst voorgoed kwijt. Tegenwoordig bestaat er nóg een manier om die vervelende kilo’s te verliezen. Hierbij wordt hypnose gebruikt als hulpmiddel. Dit is een manier die veel mensen beginnen te ontdekken en waar men baat bij heeft.

Een maagband onder hypnose

Een zogeheten virtuele maagband betekent in principe dat je eerst gehypnotiseerd wordt en vervolgens een maagband krijgt. De therapeut vertelt je dat je een maagband krijgt. Tevens vertelt de therapeut dat je maag kleiner is geworden én dat je snel vol zit nadat je een maaltijd nuttigt. Hierdoor worden de hersenen flink getraind. Dit heeft als gevolg dat je gaat denken dat je maag kleiner is en je sneller vol zit. Er wordt soms ook nog een mp3 met hypnotische begeleiding meegegeven. Zo kun je ervoor zorgen dat de virtuele maagband blijft zitten. Het grootste voordeel van je virtuele maagband is dat je niet geopereerd hoeft te worden. Daarnaast mag je vrijwel alles eten wat je maar wilt. Doordat je gehypnotiseerd bent kies je echter sneller voor een gezondere optie.

Tips om extra kilo’s kwijt te raken

Het is altijd fijn om wat extra tips mee te krijgen als je van plan bent om overtollige kilo’s te verliezen. Ten eerste is het goed om te letten op de inname van koolhydraten. Minderen met het eten van koolhydraten zal ongetwijfeld helpen bij je gewichtsverlies. Je kunt veel koolhydraten vervangen door eiwitten en gezonde vetten. Fruit met een lager gehalte in suikers is daarnaast ook beter. Zo zijn fruitsoorten als meloen, frambozen of perziken goede opties bijvoorbeeld. Zorg verder dat je gevarieerd eet én goed slaapt!

https://24taste.nl/virtuele-maagband-review-en-ervaringen/