Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Wat je moet doen als jij je fietssleutel kwijt bent.

Het zal je maar overkomen. Fietssleutel kwijt. Flink balen natuurlijk. Het is misschien niet de eerste keer dat je de met het achterwiel omhoogtillend, naar de fietsenmaker moet met jouw fiets. Omdat, je weer eens het sleuteltje kwijt bent. In het minst erge geval heb je geluk en vind je plotseling toch het sleuteltje. Maar het zit niet altijd mee. Dan moet je lopen…

Zijn er dan geen andere oplossingen? Jazeker wel. Hier in vogelvlucht enkele oplossingen, waar je mogelijk een volgende keer wat aan hebt!

Lockpick

Het minst radicaal is om proberen met een kleine priem (lockpick) in het slot te peuteren tot het open klikt. Dit klinkt makkelijk, maar dit is het niet. Je hebt hier echt geduld voor nodig en je moet er gevoel voor hebben. Natuurlijk is dit geen oproep om zo fietsen te stelen. Maar, het is wel superfijn om te proberen als je jouw sleuteltje en ook jouw reservesleuteltje kwijt bent.

Slijptol

Dit is dan wel weer een extreme, maar zeer effectieve oplossing. Heb je geen slijptol, dan kun je het ook met een nijptang proberen. Natuurlijk heeft niet iedereen een slijptol in huis en wil het niet iedereen lukken om het slot open te maken met een nijptang. Soms is het gewoon handig om de fietsenmaker te bellen. Sommige fietsenmakers halen de fiets zelfs op van de locatie. Superfijn!

Voorkomen, ga naar slotenmaker Maastricht

Slotenmaker Maastricht biedt een goede oplossing. Natuurlijk is het beste om ervoor te zorgen dat jouw fietsensleutel niet kwijtraakt en je altijd een reservesleutel hebt. Aldus slotenmaker Maastricht. Tip: bewaar gewoon standaard een reservesleutel in huis én een reservesleutel in jouw jaszak of tas. Heb je één reservesleutel? Maak er dan dus meteen eentje bij. Dit kan dus bij bijvoorbeeld slotenmaker Maastricht. Dan kom je nooit meer zo snel in de problemen.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/