Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau gezocht

Ik heb een advertentie zien staan van incassoadvocaten.nl waarin stond ‘’Incassobureau gezocht’’, bezoek dan onze website! Ik had het er toevallig met een medewerker van mij over dat ik gek word van een debiteur. Een klant die de rekeningen van mij niet betaald wil ik graag even op de hoogte stellen dat ik er een beetje klaar mee ben en dus snel mijn geld wil. Hij betaald namelijk al maanden niet en dat ben ik een beetje zat aan het worden. Daarom leek het mij verstandig om een incassobureau in te schakelen en ik zat daarbij ook te denken aan incassoadvocaten.nl. Maar misschien heb ik deze niet gekozen, dat lees je allemaal in dit blogje.

Googelen op incassobureau

Ik ben gaan Googelen op incassobureau en kwam inderdaad zoals verwacht al vrij snel uit op de website van Van Loon Incasso Advocaten. Van Loon Incasso Advocaten heeft zowel een advocatenkantoor als een incassobureau en het leek me daarom een goede keuze om hen voor mij te laten werken. Zij hebben dan ook een brief naar de debiteur gestuurd en ze hadden na 2 dagen al reactie door middel van een telefoontje. Hij wist zogenaamd niet dat er rekeningen bij mij open stonden en die zou hij zo spoedig mogelijk betalen. Alleen geloofde ik dat niet helemaal want dat heeft die vaker gezegd. Dat was inderdaad weer het geval. Toen is het bureau langs het bedrijf gegaan en werd het hem nu wel duidelijk dat hij snel moest betalen omdat ik anders zelf misschien ook wel een incassobureau op mijn dak zal krijgen.

Van Loon Incasso Advocaten

Van Loon Incasso Advocaten heeft mij prima geholpen met de debiteur en hebben ook zeer netjes gehandeld. Zonder enige conflicten door netjes te werken hebben zij binnen een paar weken mijn geld kunnen regelen. De kosten van de factuur zijn ook in rekening gebracht bij de debiteur dus heeft het mij helemaal niets gekost.

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht