Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren bij Bax Houthandel

Laatst heb ik de houten vloeren outlet bezocht van Bax Houthandel. Ik heb ze daar gekocht omdat zij specialist zijn in houten vloeren en ik ze dus meer vertrouw, op kwaliteit als een bouwmarkt. Ik heb wel eerst gekeken bij allerlei verschillende bouwmarkten, maar daar was het niet goed genoeg voor mij. Aangezien ik nog kleine kinderen heb, die nog altijd binnen in huis spelen, wilde ik dat de vloer van uitstekende kwaliteit gemaakt is en dat tegen een super goed tarief! Ik ben dus op internet gaan zoeken op houten vloeren en kwam verschillende websites tegen, echter ben ik opzoek naar een bedrijf dat niet alleen een website met webshop heeft maar ook een filiaal waar ik de vloeren ook even kan voelen en kan zien, voordat ik het aanschaf, terwijl ik alleen een foto heb gezien! Lees deze blog waarom ik gekozen heb voor Bax Houthandel en wat mijn ervaringen met deze hout specialist is!

Kopen van houten vloeren

Ik heb de houten vloeren die ik mooi vond gekocht bij Bax Houthandel. Ik heb gekozen voor twee verschillende varianten aan vloeren. Eén voor in de woonkamer en keuken en een andere voor in de slaapkamers en gangen op de 1e etage! Ik ben een aantal weken geleden langs geweest in de winkel van Bax Houthandel om de houten vloeren uit te kiezen. Ik heb daar prachtige vloeren gevonden en ben er in hele korte tijd uit gekomen. Ik heb gekozen voor een warme kleur hout. En heb ze toen direct in de winkel besteld.

Ontvangst van vloeren

Vorige week heb ik de vloeren thuis gestuurd gekregen en ik vind ze prachtig. Samen met mijn vrouw heb ik ze al gelegd in de keuken en woonkamer en dit weekend is de gang aan de beurt! En ik hoop volgende week ook aan de slaapkamers te beginnen! Kijk op baxhouthandel.com voor alle vloeren!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht