Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau nodig?

“Incassobureau nodig?! Bekijk de website van Van Loon”. Dat is een advertentie die ik zag tijdens scrollen op internet. Ik was van de week op zoek naar een incasso bureau voor ons bedrijf, maar uiteindelijk toch niets gevonden. Google zorgde voor meer advertenties en liet mij deze zien, toen ik aan het surfen was op internet. Ik besloot om de website te bekijken en was zeer geïnteresseerd nadat ik de filmpje van de hoofdpagina bekeek. Deskundige medewerkers die aan de slag gaan om mijn voeringen te verzamelen en het geld waar ik recht op heb te storten op mijn rekening. Dat is zeker waar wij op zoek naar waren. We hebben sinds kort paar openstaande bedragen, en lukt ons niet meer om die betaald te krijgen. Daarom was ik op zoek naar een incasso bureau en in mijn blog leg ik haar uit hoe dat verlopen is. 

Incassobureau inschakelen

We gaan een incassobureau inschakelen voor ons bedrijf. Een deskundig iemand die ons kan helpen. We hebben bedragen die niet betaald worden al paar maanden en willen niet meer wachten op die mensen. Daarom hebben we eigenlijk zo snel mogelijk een incasso bedrijf nodig. Op die manier kunnen wij ons geld terug krijgen waar wij recht op hebben. wel zijn wij bang dat dit de relatie met de klant zou verpesten, en misschien een beetje negatieve mond-tot-mond reclame gaat veroorzaken. Alleen het kan niet op een andere manier. We hebben zelf al lang geprobeerd om het geld binnen te krijgen, maar dat lukt ons steeds niet. 

Van Loon incasso advocaten

Het advertentie die ik op internet zag was van Van Loon incasso advocaten. Het bedrijf met 89% slagingspercentage, wat heel hoog is. Daarnaast ook een bedrijf die geen geld verwacht van jou, als het hun niet lukt om jou voeringen binnen te krijgen. Namelijk “no cure, no pay” reglement. We gaan Van Loon inschakelen als ons incassobureau en hopen snel het geld gestort te zien!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht