Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontspannen in de kroeg

Voor velen van ons is de kroeg of het café een plek om heerlijk even de dag en de zorgen te ontvluchten. Op een vrijdagmiddag of een zaterdagavond is dit de plek waar je eventjes je zorgen buiten laat en samen met vrienden heen gaat om te ontspannen. Neem er iets lekkers te drinken of te eten bij en je bent gegarandeerd verzorgd voor de rest van de dag of avond. Om deze reden kunnen mensen er ook voor kiezen om een eigen bar aan huis te bouwen. We kennen de foto’s, de beelden van grote en luxe huizen waar de sterren en beroemdheden een eigen bar hebben gebouwd. Het geeft een gevoel van grandeur en luxe. Wanneer je dit echter zelf gaat doen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Je kunt natuurlijk je bar helemaal zo inrichten als jij zelf wilt. Je kunt je eigen thema kiezen, je eigen stijl en het materiaal waarvan je het gaat maken. Maar heb je al aan led verlichting gedacht? En hoe essentieel dit eigenlijk is om je bar uiteindelijk mooi vorm te geven?

Je eigen bar

Een moderne en hippe manier om verlichting te brengen is door gebruik te maken van led strips. Deze dunne stroken lampjes kun je met het grootste gemak overal bevestigen, in elke hoek en elke scheur. Je ziet ze vaak niet, omdat ze op een manier zijn weggewerkt dat het lijkt alsof er alleen licht aanwezig is. Denk er maar eens over na, je kunt met het grootste gemak je led strips onderaan je bar weg werken. Hierdoor krijg je een mooi verlichte vloer maar zal niemand opmerken dat je overduidelijk een strook lampjes hebt hangen. Ook kun je de bar op deze manier een eigen stijl of kleur geven. Ga je voor een hippe, moderne en strakke bar? Dan zijn de kleuren wit en blauw misschien een goede keuze voor je. Of als je voor een verleidelijke bar gaat, wat dacht je dan van rood?

Overal te koop

Led strips zijn eigenlijk zeer gemakkelijk te verkrijgen. Je vindt ze namelijk vrijwel bij iedere bouwmarkt. Daarnaast hoef je jezelf niet druk te maken over mogelijk ruimtegebrek omdat je ergens een lamp op hebt moeten hangen of plaatsen. Het geeft je al met al meer ruimte om je bar meer in te richten op de manier die jij wilt. Led strips gaan daarnaast ook nog eens ontzettend lang mee, dus aan onderhouds- en vervangingskosten hoef je echt geen groot prijskaartje te hangen.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht