Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Huishoudelijk

Je badkamer schoonmaken

De badkamer is een ruimte waar je graag schoon weer naar buiten loopt. Het is de plek in je huis waar je heel veel verschillende dingen doet. Je toiletteert, je doucht en je poetst je tanden. Het is daarom niet meer dan normaal om de badkamer schoon te houden en het regelmatig een grote poetsbeurt te geven. Er zijn alleen heel veel dingen die worden overgeslagen omdat ze als niet belangrijk worden ervaren. Hierbij krijg je van mij dan ook enkele tips die ervoor gaan zorgen dat jij deze ‘overbodige’ onderdelen van je badkamer niet meer vergeet. 

De tegels
De hele muren van je badkamer zijn waarschijnlijk bedekt met tegels. Het is een groot oppervlak en het neemt een groot gedeelte van je gezichtsveld in beslag. De badkamertegels schoonmaken is slim om regelmatig te doen. Als dit grote oppervlak in je badkamer grijs en grauw is dan snap je gelijk waarom het belangrijk is dat je dit goed bijhoudt. Even met een doekje over de tegels gaan is niet genoeg. De beste tip die ik je kan geven is het gebruik maken van schoonmaakazijn. Spuit het over de vloer, laat het een half uurtje intrekken en boenen maar 

De voegen
Toen ik het toen net over tegels had dacht je waarschijnlijk niet gelijk aan de voegen. De voegen zijn de betonnen streepjes die tussen de tegels zitten. Het lastige hiervan is dat je niet kan zien dat ze heel vuil zijn. Dit is waarschijnlijk een langzaam proces geweest en door de jaren heen gebeurd. Voor het voegen schoonmaken heb je alleen de juiste schoonmaak apparatuur nodig. Door het bij te houden wordt het geen vervelende dagtaak. 

De douche kop
Omdat het water uit de douche kop denk je dat deze niet schoon gemaakt hoeft te worden. Toch komt hier een heleboel kalkaanslag op en wordt de douche vuil.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht