Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vervoer en transport

Koel/ vries transport en opslag door Frigo Group

Een vrieshuis dat geleid wordt door een ervaren experts, zo staat Frigo Group bekend bij haar klanten. Er worden de meest uiteenlopende levensmiddelen opgeslagen bij Frigo. Van brood, diverse soorten fruit en maatjesharing, tot kip, varkens- en rundvlees. Ieder product heeft een geheel eigen behandeling en manier van invriezen nodig. Fruit bijvoorbeeld vraagt vanwege het hoge suikergehalte om een invries-temperatuur van minstens -26 graden Celsius. Hebben we het over vlees dan is de juiste temperatuur met name afhankelijk van het specifieke deel dat ingevroren wordt. De wijze waarop spullen verpakt zijn, is bepalend evenals de tijd waarin een artikel volledig bevroren raakt. U ziet het: bij snel en op de juiste manier invriezen, komt heel wat kennis om de hoek kijken. Kennis die Frigo Group zeker in huis heeft. Als u nieuwsgierig bent naar wat Frigo Group voor u kan betekenen, bent u bij deze uitgenodigd contact op te nemen voor een kennismakingsafspraak.

Geconditioneerd transport

Frigo Group heeft meer te bieden dan een vrieshuis. Ook als het om geconditioneerd transport gaat, kunt u op deze firma rekenen. De totaaloplossing van Frigo Group bestaat uit opslaan, in- en uitslag, orderpicking en diepvries- en koeltransport. Er wordt zowel landelijk als internationaal gereden, voor grote en kleine ondernemingen. Dagelijks rijden er koelwagens richting de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oost-Europa. Doordat gebruik gemaakt kan worden van groupage vallen de transportkosten vrijwel altijd lager uit dan verwacht.

Frigo Group is een familiebedrijf dat in 1973 is gestart door Hein van Elderen. Het huidige team geeft de zaak graag gezond en wel door aan de volgende generatie. In alle werkzaamheden van het bedrijf staat duurzaamheid daarom voorop. Er is een energiebesparende machinekamer en de afvalstromen worden gescheiden. Frigo Group heeft twee grote koelhuizen. Een in ’s-Heerenberg en een in Nieuw-Vennep. Frigo Group Logistics is gevestigd in Geldermalsen. Online vindt u de bezoekadressen, telefoonnummers en emailadressen.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht

Gerelateerde artikelen

Een moderne auto is veilig

Zeevracht naar Suriname

Wat doet verhuisbedrijf Snelle Jongens voor u