Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Aanbiedingen

Krachtig en innovatief: de Dyson V15

Misschien wist je al dat Dyson een voorloper is als het gaat om innovatie en technologie op het gebied van stofzuigers. Eén van de meest krachtige stofzuigers is de Dyson V15. Dyson staat niet alleen bekend om unieke technologie van de stofzuigers, maar ook om hun design. Een Dyson stofzuiger is namelijk snoerloos en mooi vormgegeven. Daar zit ook een prijskaartje aan. Tenzij je kiest voor een Dyson V15 aanbieding. Daarmee haal je innovatie, de nieuwste technologie, de krachtigste stofzuiger en ook nog eens een mooi design in huis voor weinig geld.

De V15 serie

Een Dyson V15 is niet één stofzuiger, maar een serie stofzuigers. Er zijn dus verschillende varianten. In de basis zijn deze natuurlijk allemaal hetzelfde. Het verschil zit hem in de bijgeleverde accessoires. Hoewel een groot deel hiervan toch hetzelfde is bij elke Dyson V15. Ook in de aanbieding. De V15 stofzuiger van Dyson is de meest krachtige stofzuiger van Dyson op dit moment. De Hyperdymium motor kan tot 125.000 toeren per minuut draaien. Zelfs microscopisch stof kun je verwijderen met een Dyson V15 stofzuiger. 

Opzetstukken

Een Dyson V15 is net als alle Dyson stofzuigers snoerloos. Dat betekent dat je werkt met een accu en niet aan netstroom. Die accu gaat tot 60 minuten mee. Daarna moet je de accu vervangen of moet je de Dyson V15 opladen. Je krijgt natuurlijk een laadstation bij je Dyson V15 aanbieding. Daarnaast krijg je verschillende opzetstukken om mee te zuigen, zoals de laser slim fluffy vloermond. Deze laat met een laser al het microscopisch stof zien, zodat je echt geen enkel plekje mist en de vloer helemaal schoon kunt zuigen.