Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Kunstbomen voor buiten

Kunstbomen voor buiten

Kunstbomen lijken misschien te mooi om waar te zijn, maar ze kunnen uw buitenruimte meer gastvrij en uitnodigend maken. Bij het kiezen van de perfecte kunstboom voor u of uw bedrijf, KunstplantenXL streeft ernaar om een breed scala aan opties van Buxus rassen zoals Pinus deluxe die een elegante focus punt toe te voegen zonder dat het nemen van veel ruimte in kleine ruimtes zoals patio’s of opritten.

Binnen- en buitenbeplanting is overweldigend omdat er veel dingen zijn waar je rekening mee moet houden bij het ontwerpen, zoals blootstelling aan de zon, windintensiteit (die van invloed is op hoe snel het gebladerte afsterft), bodemtype etc., dus het is geweldig als je weet waar je hulp kunt vinden bij deze details! KunstplantenXL heeft een ruim assortiment kunstbomen voor buiten.

Kunst siergras

Kunst siergras heeft het vermogen om elke binnen- of buitenruimte om te toveren tot een natuurlijke oase. Kunstmatige venusvliegenvangers en hoge groene sprieten die doen denken aan een ongerepte weide zijn te vinden bij KunstplantenXL voor iedereen met genoeg ruimte in huis, kantoorgebouw, schoolgangen en zelfs buitenruimtes zoals terrassen. Voor degenen die iets subtielers willen, is er ook een selectie schaduwtolerante planten beschikbaar, zoals vetplanten die er geweldig uitzien in combinatie met stenen in de rotstuin!

Kunst siergrassen zijn er in zowel groene als bruine tinten, dus ze zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar kunstmatig plantenleven binnenshuis zonder dat het te veel een doorn in het oog is als het van dichtbij wordt bekeken door voorbijgangers buiten

Wat zijn kunstplanten

Stel je een wereld voor zonder planten. We zouden meer ruimte hebben voor gebouwen en bijna elk oppervlak, met inbegrip van vensterbanken, trottoirs en auto’s, zou verstoken zijn van leven, behalve af en toe een vogel of een vlieg die van buiten onze airconditioned luchtbel binnenvliegt. Maar wat zijn kunstplanten eigenlijk? Kunstplanten worden gemaakt van kunststof en kunstzijde dat duurzaam genoeg is om zowel tegen ongedierte als tegen UV-licht bestand te zijn!

Kunstpalmen

De kunstpalmen van KunstplantenXL zijn de perfecte aanvulling op uw interieur. U kunt genieten van dat natuurlijke gevoel zonder u zorgen te hoeven maken over onderhoud of verzorging, want ze zijn ongelooflijk levensecht en realistisch! Deze uitzonderlijke planten hebben een echte houten stam voor stabiliteit, evenals bladeren die zorgvuldig zijn gemaakt en er zo levensecht uitzien dat u vergeet dat het niet echt is. Wij zijn trots op onze unieke producten en constante innovatie – wij weten precies wat op dit moment de nieuwste trend is op het gebied van palmbomen (dankzij onze jarenlange ervaring!), wat op dit moment trending is op het gebied van over-the-top groendecoratie, hoeveel tijd mensen tegenwoordig besteden aan het bekijken van foto’s voordat ze beslissingen nemen over de inrichting van hun huis.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht