Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Kwalitatieve tweedehands vergaderstoelen kopen

Vergaderstoelen gaan doorgaans zo’n 10 jaar mee. In de praktijk worden de stoelen veel eerder vervangen. Dit is erg zonde en ook slecht voor het milieu. Wil je een duurzame oplossing voor nieuwe vergaderstoelen? Dan kun je tweedehands vergaderstoelen kopen. Deze stoelen worden voor de verkoop eerst goed gecontroleerd. Er wordt gekeken of alles nog goed in elkaar zit en of de stoel nog functioneert. Ook worden eventuele vlekken uit de bekleding gehaald zodat de stoel weer als nieuw is. Je kunt met deze tweedehands stoelen nog zeker jaren vooruit en je helpt het milieu direct een handje.

Je tweedehands vergaderstoel als nieuw

Het is erg zonde en nutteloos om goede stoelen weg te gooien. In de meeste gevallen wordt de zitting en de bekleding van deze stoelen vervangen zodat de tweedehands vergaderstoelen weer helemaal als nieuw zijn. Via www.gebruiktebureaustoel.nl vind je een breed assortiment van diverse stoelen. Ideaal voor op kantoor. Doordat normaal bureaustoelen of vergaderstoelen fiscaal na 5 jaar mogen worden afgeschreven worden de stoelen snel vervangen. In veel gevallen verkeren de stoelen nog in prima staat. Zeker na het stofferen van de stoelen kunnen deze weer ruim 10 jaar mee.

Betere kwaliteit dan een compleet nieuwe stoel

Wanneer je een tweedehands vergaderstoel aanschaft die opnieuw is gestoffeerd kun je zelfs een betere stoel in huis halen dan wanneer je een compleet nieuwe stoel aanschaft. Dit komt doordat de stoelen op professionele wijze worden gestoffeerd. Wanneer je ook het milieu erg belangrijk vind is dit een interessante en aantrekkelijke optie. De materialen die worden gebruikt bij het herstofferen zijn brandvertragend en zijn zeer slijtvast. Zo heb je er nog jaren plezier van en hoef je geen nieuwe stoelen aan te schaffen.

Straal duurzaamheid uit met je bedrijf

Vergaderstoelen zijn altijd wel nodig op kantoor. Na verloop van tijd kunnen de stoelen versleten raken of zitten er vlekken op de bekleding. Voordat je compleet nieuwe vergaderstoelen aanschaft kun je eerst een kijkje nemen bij tweedehands vergaderstoelen. Hiermee haal je kwaliteit in huis en help je het milieu een handje. Vind je dit voor jouw bedrijf een interessante keuze? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment of vraag een offerte op. Zo zie je direct wat je kunt besparen en straal je met je bedrijf duurzaamheid uit. Naast vergaderstoelen kun je ook kiezen voor tweedehands bureaustoelen voor op kantoor welke ook van dezelfde hoge kwaliteit zijn in een duurzaam jasje.  Kies voor kwalitatieve tweedehands vergaderstoelen voor jouw bedrijf. Zo draag jij jouw steentje bij aan een beter milieu en haal je kwaliteit in huis.