Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Lekker kussen!

Er is niks zo belangrijk als lekker kussen en dan hebben we het niet over kussen met je partner, maar natuurlijk het kussen waar je op ligt of leunt. Met een HK Living kussen zit je goed! Je kunt deze kussens gebruiken in de woonkamer, slaapkamer maar ook voor de buiten bank. De stijl van deze kussens hebben een retro design en zijn voorzien van verschillende prints. De prints en patronen bezitten veel verschillende kleuren. Deze kussens moeten zorgen voor een extra toevoeging aan je bank of bed waardoor je beter tot rust kunt komen wanneer je dat nodig hebt. Bij deze online winkel heb je keuze uit meer dan 100 verschillende kussens. Je hebt er zelfs bijpassende dekens bij. Zo kun je lekker stijlvol ontspannen.

 

Geprinte kussens Je vindt op de website van deze Nederlandse webshop veel verschillende kussens. Zo vind je ook geprinte kussens terug. Zo is dit bedrijf een samenwerking aangegaan met het bedrijf DORIS Vintage en samen hebben ze stijlvolle en aparte kussens ontworpen. Zo hebben ze een kussen ontworpen met twee verschillende zijdes met de kleuren bruin, groen en blauw. Dit maakt deze kussens uniek en voor jezelf heb je de keuze om iedere dag een verschillende stijl te kiezen door het kussen om te draaien. Het fijne van deze kussens is dat ze gewassen kunnen worden op 30 graden. Zo kun je ze makkelijk goed schoon houden!

 

Bijpassende dekens Bij deze mooie en unieke kussens horen ook lekkere warme dekens. De afmetingen van deze dekens variëren tussen de één en de twee meter. De stoffen die worden gebruikt zijn wol, polyester en acryl. Naast kussens en dekens kun je ook kiezen voor een zitkussen. Dit kan handig zijn wanneer je een hardere stoel of bank bezit. Zo kun je lekker zacht zitten. Eventueel kan het ook gebruikt worden voor kinderen. Vaker zitten zij graag op de grond en zo kun je toch een zacht zitje voor ze maken. Niet te missen is het rolkussen. Het rolkussen kan gebruikt worden als steuntje voor onder je knieën of steun voor achter je nek. Dit rolkussen is gemaakt van 100% katoen.

 

Mix alle producten met elkaar Het bedrijf heeft rekening gehouden met eenzelfde stijl, waardoor het is dus mogelijk is om verschillende kussens en dekens met elkaar te combineren. Door te combineren creëer je een sfeervolle plek in je woonkamer. Het is dus niet meer nodig om alles van één bepaalde set meer te kopen. Open de site en begin met combineren!